Hamont Achel

+Hamont-Achel,  van 18 tot 22 april  (lang weekend)

Op woensdag 18 april verzamelen we op de camperplaats ‘t Mulke te Achel waar zelfs water en elektriciteit voorzien zijn. We houden de welkomstdrink omstreeks 19.00 uur met voorstelling van het programma.

Op donderdag nemen we de bus naar de militaire vliegbasis te Kleine Brogel voor een bezoekje aan de 10de tactische Wing welke aldaar gelegerd zijn met een 1700 militairen (waaronder 150 Amerikanen) en 38 F-16 gevechtsvliegtuigen.  - dit bezoek is onder voorbehoud dat er op dat moment geen operaties plaatsvinden vanuit deze vliegbasis.

Op vrijdag maken we een mooie fietstocht langs de “dodendraad”, met tussenstop aan de Achelse Kluis.  De “dodendraad”, ook bekend als de   elektrische afsluiting tussen Nederland en Belgie tijdens de Eerste  Wereldoorlog.   Verder nog gepland tijdens dit lange weekend : een mooie wandeling,  bezoek aan een aardbeienboer, een bezoek aan een kaasmaker en natuurlijk, hoe kan het anders, een lekkere maaltijd en gezellig samenzijn. We hebben ook nu weer gezorgd voor een gezellig zaaltje waar we met zijn allen kunnen samenzitten, eventueel met een drankje.  Ook zal er weer voor  broodjes-service gezorgd worden op enkele dagen.   Er kunnen, om organisatorische redenen, slechts 20 campers mee tijdens dit lange weekend.  

 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 18 april 2018 - 15:00 tem zondag 22 april 2018 - 18:00
Praktische info

Lokaal: camperplaats 't Mulke

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
SCHOETERS GUY
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!