Hemelvaartkampeerweekend te Brodenbach Duitsland

Een verbroederingsfeest van Alken België en Alken Duitsland aan de Moesel was de aanleiding tot het organiseren van, het meedoenmet, een niet gegroepeerde groep kampeerders van Alken. Daar kwam vlug verandering in. Twee kampeerders Frans en Romain staken de koppen bij elkaar en zo kwam er snel een bestuurgroepje van zes maanen en twee vrouwen. In de maand april 1978 ging het verbroederingsfeest door. De aanvoerders waren reeds lid van Vakantiegenoegens. Zo werdt Vakantiegenoegens Alken geboren en groeide het uit tot een actieve vereniging voor wandelen  en kamperen in Alken. Wij zijn nog met enkele mensen, die met de start in 1978 lid werden of reeds waren, nog lid van onze huidige vereniging. Veertig jaar later! graag hadden wij weer met die groep een feestje willen bouwen, maar helaas dit kan voor velen onder ons niet meer. Toch willen we met Hemelvaart hun gedenken en in Alken Duitsland in de kerk een kaarsje laten branden. We komen in Duitsland aan op woensdag 9 mei 2018 vanaf 15 uur tot zondag 13 mei 2018 tot 14 uur, met een gevarieerd programma van wandelen, fietsen en bezoeken.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 9 mei 2018 - 15:00 tem zondag 13 mei 2018 - 14:00
Praktische info

Inschrijven kan bij; Geladé Paul 0494/570935 en via E-mail: paul.gelade@telenet.be. De afstand Alken B en Alken D is ongeveer 250 km , naar gelang uw woonplaats. De Camping is gelegen in Brodenbach D. aan de Moesel. Naam Camping Vogelsang, Historische Mühle Vogelsang. 

Waar vindt de activiteit plaats
Duitsland

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 10
Deelnameinformatie

Prijs op basis van 2 personen en electra: Voor camper 100,00 €, voor caravans 106,00 €, huisdieren 1,80 €/nacht, boottocht naar Chochem  17, 50 € p/p. Nietleden betalen 10,00 € extra. Inschrijven en betaling voor 15/4/2018 op rekening Pasar Alken BE42 7845 5038 0854. melding weekend Brodenbach. Betaald is ingeschreven. 

Contactpersoon

Contactpersoon
Geladé Paul
paul.gelade@telenet.be
0494/570935
Georganiseerd door
In samenwerking met
neen

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!