Herfstkamp 26/10 - 04/11

Griezelen tijdens de herfstvakantie  van 26 Oktober tot en met 4 November 2018

Tijdens deze periode verblijven we op  "Camping de Vogel" te Hengstdijk Nederland.

Met z’n allen genieten van de vakantie, dat doe je natuurlijk bij Recreatiecentrum de Vogel in het Zeeuwse-Vlaamse Hengstdijk. De gezellige 5-sterren gezinscamping is gelegen aan het binnenmeer ‘de Groot Vogel’. Daarnaast heeft de camping alles in huis om het kinderen naar de zin te maken: speeltuinen over het hele park verdeeld, overdekt zwembad, buiten peuterbad, strandje en zonneweide aan het meer, kinderboerderij en een heel uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden (ook tieners).

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 26 oktober 2018 - 16:00 tem zondag 4 november 2018 - 16:00
Praktische info

Geef hier alle details rond inschrijven, afstand, plaats van afspraak, etc. De gegevens over deelnameprijs kan u verderop kwijt.

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Camping De Vogel
vogelweg 4
4585 Hengstdijk

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€139.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 155.00
Deelnameinformatie

10 Amp Stroom 

1 Hond gratis

kinderen niet eigen aan het gezin (vriendjes) betalen een meerprijs aan x euro per nacht per persoon aan het tarief eigen van de camping!

 

Prijs voor deelname:

Het inschrijvingsgeld per gezin is: voorschot 20+119* euro voor leden van Pasar, niet leden van Pasar betalen voorschot 20+135* euro in de prijs zijn er 4 overnachtingen, administratie en werkingskosten  inbegrepen 

De bijkomende nachten bedragen 26* euro als lid van Pasar per gezin en niet leden betalen 30* euro per gezin die worden dan op het einde van de vakantie afgerekend.

Het inschrijvingsgeld schrijft men over op rekeningnummer van Pasar Kampeerclub Happy Kids BE40 8901 7434 1363. BIC-code is VDSPBE91, met vermelding "herfstkamp" en aantal gezinsleden.

Eerst contact opnemen met de verantwoordelijke van de vakantie om te zien of er nog plaatsen vrij zijn op de camping!

Indien tussen de weekends geen verblijf plaats vind mag de kampeerinstallatie gratis blijven staan zonder nutsvoorzieningen zoals stroom of dergelijke.

Contactpersoon

Contactpersoon
Stefan Braem
stefan@kchappykids.be
0475606195
Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!