Kamp "Baai van de Somme" - Pasar Topicamp

Van zaterdag 07/04/2018 tot zondag 15/04/2018 gaan we naar de de Baai van de Somme, Saint-Valery-sur-Somme, camping Château de Drancourt.  

Camping Château de Drancourt ligt op 2 km afstand van Saint-Valery-sur-Somme, een middeleeuws stadje dat veel pittoreske plekjes herbergt. In het beschermde gebied van de Baai van de Somme, één van de mooiste baaien ter wereld, is Domaine de Drancourt een natuurlijke plek van grote kwaliteit. Het overdekt zwembad lonkt, maar u kunt ook de culturele omgeving met een rijke geschiedenis en het wonderschone enthousiaste landschap ontdekken.  

Prijs per kampeerplaats (inclusief 2 pers./elektriciteit/tax) voor 1 nacht bedraagt voor Pasar-leden 23 €, niet Pasar-leden betalen 27 €.  Een extra persoon (vanaf 7 jaar) kost : 5 €/nacht (niet Pasar-leden 7 €/nacht). Een hond betaal je 4,50 €/nacht extra. Blijf je de ganse periode dan betaal je per kampeerplaats (inclusief 2 pers./elektriciteit/tax) slechts 161 €, niet Pasar-leden betalen 189 €.   Uw inschrijving is pas compleet als het bedrag werd gestort op rekening BE85 9731 6466 4406 van Pasar Topicamp met de vermelding “Somme-kamp 2018 + naam”.  

Op het programma staan o.a. fruit-de-mer-buffet, zeehonden spotten, knutselen, stoomtreintje rond de baai (10,5 €/volwassene, 7 €/6-18 jaar, 5 €/tot 6 jaar), bezoek Eu– Le Tréport (krijtrotsen), fotozoektocht, Somme-kwis, bingo-avond, fietstocht, bosspel, bouillabaise, ...  

Adresgegevens camping : Rue du château 185 80230 Saint-Valery-sur-Somme (Drancourt) + 33 (0)6 22 60 78 42 

Inschrijven via www.topicamp.be

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 7 april 2018 - 15:00 tem zondag 15 april 2018 - 13:00
Praktische info

Lokaal: CAMPING CHATEAU DE DRANCOURT

Waar vindt de activiteit plaats
Frankrijk

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
GOIRIS MARC
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!