Moederdagkamp Kempenheuvel Bree

 

Camping Kempenheuvel is nieuw voor onze club. Met Hemelvaart waren we in het Oosten en nu zijn we ten Westen van "Het Nationaal Park Hoge Kempen" De mooie en goed onderhouden camping wordt geleid door een Nederlands echtpaar. "Kom tot rust in de Limburgse Kempen" is de slogan van de camping en dat is niet eens overdreven. We kunnen hier genieten van ruime plaatsen, het sanitair is Hollands en dus prima in orde en voor de vissers is er een grote visvijver. In het  mooi verwarmd zwembad kunnen zowel  de baantjes zwemmers als de speelvogels terecht. En volgens de uitbaters van de camping is zwemmen zelf goed voor een goed humeur. En dat men in de buurt ook goed kan wandelen en fietsen is reeds door iedereen geweten hé. Na al die "inspanningen" kan je terecht in "Brasserie Kempenheuvel" waar je tegen democratische prijzen de verloren calorieën terug kan opladen. Op zondag biedt men zelfs een heus buffet aan. Zoals jullie zien is dit de ideale plaats om de zomervakantie af te sluiten en nog wat energie te tanken voor het nieuwe schooljaar begint. Benny, Martine en Godelieve zorgen voor een prettig en aangenaam verblijf in Bree.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 10 augustus 2018 - 13:00 tem zondag 19 augustus 2018 - 13:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats
Camping Kempenheuvel
Heuvelstraat 8
3960 Bree

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€87.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 92.00
Deelnameinformatie

 

Het inschrijvingsbedrag bedraagt 87€/2 personen, niet leden betalen 92€/2 personen hierin zijn begrepen: 4 overnachtingen,  administratie-  en werkingskosten en deelname aan de  verschillende activiteiten. De overige nachten worden afgerekend aan 18 €/n/2 personen. Bijkomend persoon 3.50€/nacht.  Leegstand tussen de weekends = 5€/nacht.

Info en inschrijven:

  • Online
  • E-mail Benny en Martine Van Staeyen  Tel. 0474/21 18 79   
  • E-mail Godelieve Peeters  Tel. 0474/44 98 04   

Inschrijven kan tot 1 juli 2018 of tot alle plaatsen volzet zijn. 

Betaling binnen 14 dagen na inschrijving op reknr. BE 48 7895 1883 4527

Contactpersoon

Contactpersoon
VAN STAEYEN BENNY
benny.vanstaeyen@telenet.be
0474211879
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!