Regio kamp Turnhout Dicht bij huis kamperen

Camping Korte Heide te Lichtaart, Kasterlee is gelegen midden in de groene Kempen.  Kasterlee staat als toeristische gemeente gekend om zijn bossen en groene omgeving.  Het is dan ook de aangewezen gemeente voor wandelingen, fietstochten, zoektochten en andere activiteiten. Gelegen aan de Kleine

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 8 oktober 2021 - 14:00 tem zondag 10 oktober 2021 - 18:00
Praktische info

Camping Korte Heide te Lichtaart, Kasterlee is gelegen midden in de groene Kempen.  Kasterlee staat als toeristische gemeente gekend om zijn bossen en groene omgeving.  Het is dan ook de aangewezen gemeente voor wandelingen, fietstochten, zoektochten en andere activiteiten. Gelegen aan de Kleine Nete zijn er tal van activiteiten in en rond het water.  En de Kabouterberg is een geliefkoosde plaats voor alle kinderen.

 

Turnhout, Herentals en Geel liggen op enkele kilometers afstand.  In deze steden vind je talrijke bezienswaardigheden en musea.  Ook voor een dagje winkelen ben je hier op de juiste plaats.  Je geniet er van heerlijke eetgelegenheden en gezellige terrasjes.

 

Onze camping ligt recht tegenover Bobbejaanland, het meest populaire pretpark van het land.  Met meer dan 40 attracties en spectaculaire shows tijdens het ganse seizoen is er voor iedereen wat.

 

Op onze camping zijn er tal van activiteiten voor groot en klein : zwemmen, strandspelen, vissen, kaarten, petanque, volksspelen, zoektochten of kwissen.  Er is een gezellige taverne met een zeer ruim terras dat uitkijkt over onze vijver.  Op het strand rond ons vijver kan je terecht om te zonnen, voor beachvolleybal of andere strandspelen.  En tijdens de warme zomermaanden is de vijver ideaal om te zwemmen.

Onze camping is zeer eenvoudig te bereiken en bevindt zich recht tegenover de ingang van Bobbejaanland.

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Camping Korte Heide
Olensteenweg 40
2460 Lichtaart (Kasterlee)

Deelname-informatie

Deelnameinformatie

Inschrijven voor 24 september 2021  door storting op rekeningnr.  BE09 9733 5961 0457

Contactpersonen

Contactpersoon
Nic Ceuppens
nic.ceuppens@scarlet.be
0472735673
Georganiseerd door
In samenwerking met
Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Rudy Cnaeps
rudy.cnaeps@scarlet.be
0494570890

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!