Verlengd weekend ZEELAND - Schouwen Duiveland (Ned)

Deze activiteit is VOLZET

1 mei weekend: Fiets 3 daagse in ZEELAND, van 1mei t/m 5 mei 2019

Programma

Woensdag 1 mei

 

-  Vanaf 14.00 uur Aankomst op de “Camping Duin en Strand”, kuyersdamseweg, 39, NL 4322 NM Scharendijke Ned. Gps coördinaten: N 51.73506 / W. 3.82769 . In Zeeland, aan de voet van de Brouwersdam, tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. (opgelet vroeger aankomen op de camping is niet toegelaten)

- 16.00 uur: Verkennings-wandeling naar het Noordzeestrand met o.a. zeehonden spotten, inclusief een welkomstdrink in de Beachclub “Perry’s”

 

Donderdag 2 mei

  • 9.30 uur Start voor de eerste Dag-Fietstocht  (+/- 56 km) op Schouwen Duiveland (zuid/oost), met bezoek aan Zierikzee, het “Watersnoodmuseum” in Ouwekerk en Brouwershaven.

Vrijdag 3 mei

  • 9.30 uur Start voor de tweede Dag-Fietstocht (+/- 55 km) over de Brouwersdam naar Goeree-Overflakkee, is een eiland en gemeente in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Met een bezoek aan “de Mèkkerstee” (geitenboerderij) in Ouddorp, inclusief koffie en taart.

Zaterdag 4 mei

  • 10.00 uur Start voor de derde Dag-Fietstocht (+/- 48 km) richting het Westen van Schouwen Duiveland met bezoeken aan een deel van De Atlantikwall, het Bezoekerscentrum Boswachterij, Westerschouwen, Burgh-Haamstede en Renesse

Zondag 5 mei

  • Laatste voormiddag op de camping dat we moeten verlaten voor 12.00 uur.

 

Deelnameprijs: € 57.00 per persoon. (= op basis van 2 pers. per camper) (1 pers. per camper = € 89)

Inbegrepen: 4 overnachtingen op camping met ACSI tarief (geen ACSI kaart? Dan is er ter plaatse een opleg van € 4 te betalen) , toeristenbelasting,  welkomst drink, 3 begeleide dag fietstochten + routekaarten, bezoek aan het watersnoodmuseum, bezoek aan de Mèkerstee, inclusief koffie + taart.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 1 mei 2019 - 14:00 tem zondag 5 mei 2019 - 12:00
Praktische info

 

  • : Wil je er zeker bijzijn; stuur dan voor 10 december een mailtje naar zwerversroeselare@telenet.be met de vermelding van uw gegevens. Tegelijk ook de storting van een voorschot ten bedrage van €20, op Rek. nr. BE75 1030 5146 6551 van Pasar-Zwervers reg. Roeselare.
Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Camping "Duin en Strand Scharendijke"
Kuijerdamseweg 39,
4322 NM Scharendijke

Deelname-informatie

Deelnameinformatie

 

 

Contactpersoon

Contactpersoon
Walter Decoene
walterdecoene@telenet.be
0494570807
Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!