Wintervakantie tijdens kerst

Tijdens de kerstvakantie  van 26 December 2018 tot en met 2 Januari 2019

Tijdens deze periode verblijven we op  "camping De Schatberg" te Sevenum Nederland.

 

Niets is fijner dan met de kinderen en de caravan, camper of tent op vakantie gaan. Al helemaal wanneer u voor het speciale kinderveld van De Schatberg kiest. Speciaal voor families met kinderen heeft De Schatberg kinderveldjes met diverse speelgelegenheden zodat uw kinderen de hele dag ongestoord kunnen spelen en ravotten.

Deze plaatsen van ±120 m², voorzien van 10/16 ampère stroom, een tv-aansluiting , zijn heerlijk ruim en hebben hierdoor voldoende speelgelegenheid op de kampeerplek. Vanuit de meeste plaatsen heeft u ook nog eens zicht op een speeltuintje.

Voor deze plekken geldt zeker: wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 26 december 2018 - 14:00 tem woensdag 2 januari 2019 - 18:00
Praktische info

Geef hier alle details rond inschrijven, afstand, plaats van afspraak, etc. De gegevens over deelnameprijs kan u verderop kwijt.

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Camping De Schatberg
Midden peelweg -
5975 Sevenum

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€75.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 91.00
Deelnameinformatie

16 Amp Stroom en Cai en eventueel privé sanitair

 

Prijs voor deelname:

Het inschrijvingsgeld per gezin is: voorschot 20+55* euro voor leden van Pasar, niet leden van Pasar betalen voorschot 20+71* euro in de prijs zijn er 4 overnachtingen, administratie en werkingskosten  inbegrepen 

Het inschrijvingsgeld per gezin met PRIVE SANITAIR is: voorschot 20+103* euro voor leden van Pasar, niet leden van Pasar betalen voorschot 20+119* euro in de prijs zijn er 4 overnachtingen, administratie en werkingskosten  inbegrepen 

De bijkomende nachten bedragen 15* euro / 27* (prive sanitair) als lid van Pasar per gezin en niet leden betalen 19* euro / 31* (prive sanitair)  per gezin die worden dan op het einde van de vakantie afgerekend.

Het inschrijvingsgeld schrijft men over op rekeningnummer van Pasar Kampeerclub Happy Kids BE40 8901 7434 1363. BIC-code is VDSPBE91, met vermelding "Winterkamp" en aantal gezinsleden.

Eerst contact opnemen met de verantwoordelijke van de vakantie om te zien of er nog plaatsen vrij zijn op de camping!

Indien tussen de weekends geen verblijf plaats vind mag de kampeerinstallatie gratis blijven staan zonder nutsvoorzieningen zoals stroom of dergelijke.

Contactpersoon

Contactpersoon
Wim Borghys
wim@kchappykids.be
0475204256
Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!