Pasar Aalst viert haar 5e verjaardag - GEANNULEERD(Geannuleerd)

UPDATE 19JUNI2020: Een nieuwe datum voor deze activiteit is vastgelegd op zondag 27 juni 2021. Zie https://www.pasar.be/activiteit/kermis-feestelijkheid/pasar-aalst-viert-haar-6e-verjaardag . Personen die waren ingeschreven zijn reeds persoonlijk op de hoogte gebracht via email met meer informatie.

UPDATE 9JUNI2020: tengevolge de corona maatregelen zijn we genoodzaakt om deze activiteit uit te stellen naar volgend jaar. Binnen enkele weken zullen we een nieuwe activiteit publiceren en de nieuwe datum voor volgend jaar kunnen vastleggen. Dank voor uw begrip.

Pasar Aalst is officieel gestart op 30 juni 2015 en tijdens de afgelopen 5 jaar tijd hebben we al heel wat activiteiten gerealiseerd.

Als lokaal bestuur kijken we tevreden terug en daarom willen we dit jubileumjaar niet zo maar laten voorbijgaan. We hebben dus een feestje voorbereid die we hopelijk samen met jou mogen vieren.

We voorzien een leuke boottocht op de Dender met vertrek vanuit Aalst met eten, drank en entertainment.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 juni 2020 - 10:00 tem 16:00
Praktische info

UPDATE 19JUNI2020: Door het Coronavirus kan deze activiteit niet doorgaan op 21 juni 2020. Een nieuwe datum voor deze activiteit is vastgelegd op zondag 27 juni 2021. Zie https://www.pasar.be/activiteit/kermis-feestelijkheid/pasar-aalst-viert-haar-6e-verjaardag .

Inschrijven vooraf is verplicht en kan eenvoudig door een email te sturen naar pasaraalst@hotmail.com  met vermelding van je naam, het aantal personen die tot hetzelfde gezin behoren (volwassenen/kinderen -12j), lidnummer (indien lid).
Wens je andere personen (vrienden, familie..) die niet tot je gezin behoren inschrijven? Geef apart gegroepeerd (per zelfde gezin) dezelfde info door.

Plaats van afspraak: ergens aan de Dender van Aalst. De exacte plaats wordt medegedeeld bij inschrijving.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Tragel
Tragel
9300 Aalst

Deelname-informatie

Deelnemers
25 - 75
Deelnameprijs leden
€45.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 60.00
Deelnameinformatie

Tarief kinderen -12j: lid = 40€ ; niet lid = 55€

kansentarief: 6,5€ (maaltijd inbegrepen) (vermelden van geldig Uitpasnummer aan kansentarief is verplicht bij inschrijving voor nazicht en goedkeuring)

Wacht op bevestiging van je inschrijving om te betalen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Etienne Celis
pasaraalst@hotmail.com
0473/551160
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!