Online cursus stressbeheersing

'Word je eigen gids bij stress en spanning' is inmiddels een beproefd aanbod. CM Leuven kent een traditie met deze cursus van 6 sessies over omgaan met stress- en spanningsklachten. Je leert vaardigheden en technieken aan waarmee je je stress en spanning zelf kan beheersen. Dankzij de lessen en een handboek zal je stap voor stap meer grip krijgen op stress- en spanningsvolle situaties. De cursusreeks wordt gegeven door een medewerker verbonden aan Pulso. Pulso is een spin-off van de KULeuven gespecialiseerd in mentale gezondheid, welzijn en stress op het werk en daarbuiten Tijdens elke sessie komt een ander aspect van stress aan bod: wat is stress, hoe kan je door het beheersen van je lichamelijke sensaties, je gedachten en je gedragingen je stress onder controle krijgen, hoe ga je om met angst, depressieve gevoelens en slaapproblemen? Werkstress, overspanning en burn-out komen in de laatste les expliciet aan bod. Elke sessie is een les, en bewust geen praatgroep of therapie. Je krijgt telkens wat taken, maar daarover moet je achteraf niets aan anderen vertellen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 4 mei 2021 - 18:30 tem 19:30
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
online-cursus stressbeheersing
geen geen
geen geen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€80.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 130.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Maarten Milloen
maarten.milloen@pasar.be
0495/94 33 00
Georganiseerd door
In samenwerking met
CM Leuven

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!