Pasar Zomert : Afsluitavond

Voor het vierde jaar op rij organiseerden we tijdens de vakantiemaanden onze Pasar Zomert wandelingen. 9 zomerse avondwandelingen in eigen gemeente en onze omliggende buurgemeenten. Deze buurgemeenten verkenden we onder de deskundige leiding van onze zusterafdelingen ter plaatse.

De regio Mechelen ligt ten zuiden in de provincie Antwerpen en wordt doorkruist door de Dijle, Nete, Rupel en Zenne. Deze regio herbergt een groot aantal bos- en natuurgebieden, zoals het gekende Mechels Broek, de verschillende forten en schansen zoals o.a. de forten van Duffel en Walem en de schans in Sint-Katelijne-Waver, maar ook vele domeinen, parken, kasteelgronden tot verschilllende historische hoeves.

Drie plaatselijke Pasar-afdelingen in de regio Mechelen-Oost (Duffel, Dijletrotters en Sint-Katelijne-Waver) namen je in de maanden juli en augustus elke dinsdagavond op sleeptouw om deze prachtige streek te ontdekken.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 5 oktober 2021 - 20:00
Praktische info

Om samen nog eens de wandelingen te overlopen, in herinnering gebracht door de film. We kunnen nog enkele verhalen boven halen bij een glaasje fris, bier of wijn. En niet vergeten : heb je aan meer dan 5 wandelingen deelgenomen ? Dan maak je vanavond kans op een leuke prijs.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Refter Gemeentelijke Basisschool De Meyl
Mijlstraat, 91
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 0.00
Deelnameinformatie
  • Parkeren doe je langs de straatkant of aan de kerk. NIET op de speelplaats !
  • Toegang is voor iedereen gratis

Contactpersoon

Contactpersoon
Jan Kersemans
PasarSKW@gmail.com
0473 636 023
Georganiseerd door
In samenwerking met

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!