Prijsuitreiking van de fotozoektochten 2021

Voor de 2 fotozoektochten (wandel- en fietszoektocht) in 2021 wordt een gezamenlijke prijsuitreiking ingericht, waar niet alleen de prijzen worden uitgereikt maar waar ook een powerpointpresentatie op groot scherm wordt gegeven met opgave en verklaring van de juiste antwoorden van beide tochten. De prijskampen en prijzenpotten van beide tochten werken volledig afzonderlijk, maar de prijsuitreikingen gebeuren op dezelfde dag (dus in één verplaatsing). Hopelijk laten de coronaregels het toe dat we terug de prijsuitreiking en presentatie weer kunnen combineren in een groot namiddagprogramma.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 16 oktober 2021 - 14:00
Praktische info

Hoe deze namiddag zal georganiseerd worden zal nog afhangen van de dan geldende coronamaatregelen. Hopelijk kan het weer zoals 2 jaar geleden met een powerpointpresentatie op groot scherm en met uitleg over de juiste antwoorden door de samensteller van de zoektochten, met daarna de prijsuitreikingen van zowel de Wandelzoektocht als van de Fietszoektocht. 

Omdat het aantal deelnemers nog onzeker is (coronapandemie en de weersgesteldheid) is het moeilijk vooraf te bepalen hoeveel prijzen aan de deelnemers voor elke zoektocht zullen worden toegekend. Wij werken met het principe, hoe meer deelnemers, hoe meer prijzen. 

Wij garanderen wel dat er minstens volgende prijzen worden toegekend:

  • voor de Wandelzoektocht: 3 hoofdprijzen (reischeques); 20 keuzeprijzen (waardevolle naturaprijzen); 
  • voor de Fietszoektocht, 3 hoofdprijzen (reischeques); 40 keuzeprijzen (waardevolle naturprijzen).

​Maar, zoals hoger aangehaald, kunnen de aantallen keuzeprijzen (extra waardevolle naturaprijzen) nog aangepast worden bij meer dan voorziene deelnames.    

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Zaal "Den Aert"
Sint-Bavostraat 23
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
100 - 150
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 0.00
Deelnameinformatie

Aan deze bijeenkomst kan worden deelgenomen door:
- alle deelnemers;
- alle geinteresseerden;
- uiteraard alle prijswinnaars (zullen enkele dagen vooraf nog een mail ontvangen om zeker aanwezig te zijn voor afhaling van de prijs  en voor de groepsfoto).

Prijswinnaars die niet kunnen deelnemen kunnen zich laten vertegenwoordigen of zij kunnen tot 14 dagen na de prijsuitreiking hun prijs afhalen bij Hubert Goemaere, Leiestraat 9 te 8710 Sint-Baafs-Vijve.

Na de bijeenkomst wordt er nog een groepsfoto genomen van de prijswinnaars en worden er nog blaadjes met de juiste antwoorden ter beschikking gesteld. 

Ook de rangschikkingen worden op het einde van de bijeenkomst uitgehangen.

Contactpersoon

Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!