Prijsuitreiking van de fotozoektochten 2021

Voor de 2 fotozoektochten (wandel- en fietszoektocht) in 2021 wordt een gezamenlijke prijsuitreiking ingericht, waar niet alleen de prijzen worden uitgereikt maar waar ook een powerpointpresentatie op groot scherm wordt gegeven met opgave en verklaring van de juiste antwoorden van beide tochten.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 16 oktober 2021 - 14:30
Praktische info

De prijskampen en prijzenpotten van beide tochten werken volledig afzonderlijk, maar de prijsuitreikingen gebeuren op dezelfde dag (dus in één verplaatsing). De afgebouwde coronaregels laten ons terug toe de prijsuitreiking en de presentatie weer te combineren in een heel namiddagprogramma. 

Het programma van deze bijeenkomst vind je gedetailleerd weergegeven op een programmablad (hier downloaden).

Ondanks de nog beperkte coronamaatregelen, maar vooral door het voortdurend slecht weer gedurende de maande juli en augustus, hebben toch nog 173 deelnemers deelnemersformulieren aangevraagd voor deelname aan de Wandel- en/of de Fietsfotozoektocht. Voor de 110 fietsers en voor de 63 wandelaars werden voor de prijskampen volgende prijzen voorzien:

  • voor de Wandelzoektocht: 3 hoofdprijzen (reischeques van 150, 75 en 50 euro); 15 keuzeprijzen (waardevolle naturaprijzen); 2 troostprijzen (magnumflessen cava) voor 25ste en 50ste plaats; 
  • voor de Fietszoektocht, 3 hoofdprijzen (reischeques van 200, 125 en 75 euro); 24 keuzeprijzen (waardevolle naturprijzen); 3 troostprijzen (magnumflessen cava) voor 25ste, 50ste en 75ste plaats.

 

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
Zaal "Den Aert"
Sint-Bavostraat 23
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
80 - 100
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 0.00
Deelnameinformatie

Aan deze bijeenkomst kan worden deelgenomen door:
- alle deelnemers;
- alle geinteresseerden;
- uiteraard alle prijswinnaars (ontvingen op disdag 12/10/21 nog een mail ontvangen met vraag om zeker aanwezig te zijn voor afhaling van de prijs en voor de groepsfoto).

Prijswinnaars die niet kunnen deelnemen kunnen zich laten vervangen door een familielid of kennis of kunnen tot 14 dagen na de prijsuitreiking hun prijs afhalen bij Hubert Goemaere, Leiestraat 9 te 8710 Sint-Baafs-Vijve.

Na de bijeenkomst wordt er nog een groepsfoto genomen van de prijswinnaars en worden er nog blaadjes met de juiste antwoorden ter beschikking gesteld. 

Ook de rangschikkingen worden op het einde van de bijeenkomst uitgehangen. 

Daags na de prijsuitreiking worden de klassementen ook nog uitgehangen aan het raam in de Leiestraat 9 te Sint-Baafs-Vijve

Contactpersoon

Contactpersoon
GOEMAERE Hubert
hubert.goemaere@telenet.be
+32468105880
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!