Boeiende reisreportage : Iran, een tip van de sluier

Iran, één land, twee gezichten...  Wij kennen Iran voornamelijk van de media, maar wie er ooit is geweest, keert huiswaarts met een totaal ander beeld.  Wij verwelkomen die avond de wereldreiziger Grégory Lewyllie (Ieper) die er onlangs voor een tweede keer was en met eigen ogen kon vaststellen dat er toch wel een nieuwe wind waait in het land.  In deze foto-filmreportage reist hij per fiets en openbaar vervoer achter de schermen van Iran, en laat ons een verrassend mooi en divers land zien.  Via prachtige  beelden, aangevuld met passende muziek en een scherpe pen slaagt hij er wonderwel in een tip van de sluier op te lichten.

Hij zoomt in op de rijke geschiedenis van het Perzische rijk en staat stil bij enkele bijzondere scharniermomenten die tot op de dag van vandaag hun stempel drukken op het hedendaagse Iran.  Laat je onderdompelen in dit unieke tijdsdocument dat balanceert tussen heden en verleden.  Een unieke, niet te missen reisreportage!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 30 maart 2018 - 20:00 tem 22:30
Praktische info

Lokaal: OC Schoolke Moregem

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€3.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 5.00

Contactpersoon

Contactpersoon
DE FRENE JOZEF
jozef@defrene.com
056/681384
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!