Griekenland

CYCLADEN: 56 eilandjes in de Egeïsche zee - (Zuid-Griekenland)   Alle eilandjes zijn gekenmerkt door de typische wit-blauwe huisjes, de gouden zon, het witte maar soms ook zwarte strand en de azuurblauwe zee. Elk eiland heeft echter ook zijn eigen typische kenmerken zowel qua natuur als wat de historische gebouwen betreft. Dit maakt “eilandhoppen” hier zo boeiend. We bezoeken de vier bekendste: Mykonos, Paros, Naxos en Santorini.   THESSALONIKI en CHALKIDIKI (Noord-Griekenland)   Thessaloniki, tweede grootste stad van Griekenland en hoofdstad van Centraal Macedonië, werd gesticht in 315 voor Chr. Van deze lange geschiedenis zijn nog vele bezienswaardigheden bewaard gebleven. We bezoeken ook Petrich in Bulgarije waar kennissen woonden die ooit bij ons logeerden tijdens de concert-tournee van hun mandoline-orkest. Tot slot ook een impressie van Chalkidike, de schiereilanden in de Egeïsche zee. Deze reis dateert van 2005.  

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
maandag 12 maart 2018 - 20:00 tem 22:00
Praktische info

Lokaal: Cafetaria Parochiecentrum

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
GIJSELINCKX WALTER

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!