30° Nieuwjaarsconcert "Myths & Legends" Pasar

Reeds voor de 30° keer brengt het gerenomeerd Bevers Harmonieorkest (80 uitvoerders) onder de deskundige leiding van dirigent Jan Smets een populair en gevarieerd programma van stijlvolle composities.

'MYTHS & LEGENDS'
 

Lijkt het leven zelf bij momenten niet erg vriendelijk voor u, dan is er natuurlijk altijd nog muziek: Ramses Shaffy op de radio, vlammende jazz die je uit de boxen laat knallen, het deuntje dat je tussen je tanden fluit bij een wandeling in het park of pakweg een concert om met honderden tegelijk van te genieten.

Binnenkort, met nieuwjaar, zet het Bevers Harmonieorkest voor u alles op een rijtje met een wervelende reeks muziekwerken voor groot orkest, een paar zangers en een streepje accordeon, maar vooral ook met een nieuw verhaal. Het wordt een sage die verdacht veel gelijkenissen vertoont met uw eigen leven: het gaat goed met u, en de Harmonie van Beveren zal u laten zien dat het beste nog moet komen.

Wie hieraan toch nog twijfelt, krijgt op 7 januari 2023 de kans om in CC Leietheater van Deinze weg te dromen bij muzikale vertellingen over ontdekkers, strijders, dromers, rebellen, helden en profeten: de muziek als één grote sage. We treden in de voetsporen van Vangelis en Columbus, Peter Pan en zijn eeuwige rivaal met de haak – aan u om te oordelen over goed en kwaad. Ook wanneer we horen wat Boudewijn de Groot en Jacques Brel ons over leven, liefde en geluk te vertellen hebben, maar evengoed houden we u, samen met Chaplin, de spiegel voor bij het oprijzen uit het donker, een helder lichtende toekomst in 2023 tegemoet. 

Yves Bondue verzon een verhaal rond iconische muziekwerken, met bravoure voor u gebracht door het Bevers Harmonieorkest onder leiding van Jan Smets. Muziek zal er zijn, verenigd in de moeder aller verhalen, niet alleen bij het begin van het nieuwe jaar, maar zo lang dat we er allen in geloven dat ook ons eigen leven niets minder is dan een veelbelovende sage uit de duizend waar we anderen van kunnen laten genieten.

 

Een heerlijke muzikale avond met populaire herkenbare meesterwerken die U zeker niet mag missen!!

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 7 januari 2023 - 20:00
Praktische info

Ticket bestellen kan op volgende wijze:

Je bestelt je ticket online via https;//www.leietheater.be/Pasar30 . Je kiest zelf je plaats .Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met QR code. Je print het af of toont eenvoudigweg je smartphone aan de ingang.

ofwel bestel je aan de onthaalbalie van het Leietheater. Je kan er terecht van dinsdag t.e/m. vrijdag van 14u tot 16u. Na bestelling krijg je genummerde tickets mee.

 

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Leietheater
Brielstraat 8
9800 Deinze

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€18.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 18.00

Contactpersonen

Contactpersoon
Steyaert Patrick
steyaertpatrick1@gmail.com
09 387 01 51 of 0484 08 36 26
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Vandervennet Roland
roland.vandervennet@gmail.com
09 386 75 17 of 0472 47 48 52

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!