Bezoek Havenhuis Antwerpen

 

Dit jaar ligt de reservering voor 2018 reeds vast en kunnen we op bezoek in het prachtig Havenhuis van Antwerpen. Helder inzicht, schitterend uitzicht,   Zaha Hadid Architects leverde met het Havenhuis een architecturaal meesterwerk af, op maat van een wereldhaven als Antwerpen. Zij   werd geboren in Bagdad op  31 oktober 1950 ,is een Britse architecte van Iraakse afkomst en niet volledig omstreken omwille van bepaalde projecten. Onder meer door mee te werken aan de bouw van de President van Azerbeidzjaan die veroordeeld was voor schending van de mensenrechten. Het hoofdkantoor van het Havenbedrijf Antwerpen is zonder twijfel een van de blikvangers van de Antwerpse skyline. Maar ook binnenin is het gebouw adembenemend, dankzij een fascinerend lijnenspel dat er zich op elke verdieping voltrekt, en duizelingwekkende vergezichten. Dit gebouw, geopend sinds september van vorig jaar gaan we op 29 september 2018 onder leiding van een stadsgids bezoeken. Op anderhalf uur komen we alle over dit prachtig gebouw te weten. Geniet in elk geval nu reeds van de mooi foto’s.

Godelieve zorgt voor de organisatie.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 29 september 2018 - 12:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Havenhuis
Zaha Hadidplein 3
2030 Antwerpen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€5.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 7.00

Contactpersoon

Contactpersoon
PEETERS GODELIEVE
godelieve-peeters@telenet.be
0474/44 98 04
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!