GEANNULEERD (Covid-19) : Operette Schwarzwaldmädel

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Op onze planning stond en staat nog steeds het bijwonen van een operetteopvoering in het CC Zwaneberg in Heist op den Berg. Initieel had het CC de operette Schwarzwaldmädel van Leon Jessel op de agenda staan.

Wat we al wel weten is dat het in ieder geval niet deze opvoering zal zijn. Het operettegezelschap heeft door de verschillende Coronamaatregelen niet de geschikte mogelijkheid om het stuk in te studeren.

Zij zijn op zoek naar een stuk dat reeds door hen gekend is, een stuk dat dus reeds eerder opgevoerd werd. Indien ze dit met de beperkte mogelijkheden kunnen repeteren zullen ze dit voor ons brengen. Welk stuk dit dan zal zijn is voor ons tot op heden ook nog een vraagteken.

Indien het CC Zwaneberg geen alternatief kan bieden wordt de operette van hun kalender geschrapt en zijn we in die omstandigheden genoodzaakt hetzelfde te doen. Wij kunnen niet anders dan afwachten.

We houden jullie via de gekende kanalen op de hoogte.

  • Theatervoorstelling
  • Cultuur
Heist-Op-Den-Berg

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-Op-Den-Berg
België

beginuur
20h00
aantal deelnemers
3-25
leden: €32.00 niet-leden: €32.00

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer