Koen De Wulf speelt Over-Tijd in Sint-Katelijne-Waver

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Wees niet bevreesd lieve publiek. Koen is niet 'overtijd', hij komt meestal zelfs mooi op tijd! Veel tijd over heeft hij niet met 3 kinderen, een knappe vrouw en een hond, maar tijd te kort evenmin! Koen probeert zo nu en dan wat te onthaasten... op aanraden van een vriend doet hij aan 'slow cooking'. Zo slow zelfs, dat hij -terwijl het eten op staat- nog een hele voorstelling kan spelen, van het podium kan stappen, douchen en dan pas kan eten! Zijn vrije tijd inspireert hem. In alles wat hij doet schuilt het podium om de hoek! Met zijn humor en zang tovert hij een lach en traan op je gezicht. Wees welgekomen op deze voorstelling, we garanderen je dat het geen verloren tijd is! Tijd is wat je hebt, niet wat er niet is.

Deze voorstelling is het resultaat van een samenwerking tussen Pasar en Koen Dewulf. Met de leuze "pak je tijd" zet Pasar zich in voor échte vrije tijd voor iedereen.

Duur: 75 min.

  • Theatervoorstelling
  • Cultuur
Sint-Katelijne-Waver

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Parochiecentrum Sint-Catharina
Markt 28
2860 Sint-Katelijne-Waver
België

beginuur
20h00
aantal deelnemers
3-150
leden: €10.00 niet-leden: €12.00
nuttige informatie voor deelnemers

Kaarten bestellen kan je als je hier klikt

deel Activiteit

in samenwerking met
Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer