Operette "De Tsarewitsch" van Frans Lehàr.

Deze activiteit is voorbij
2 minuten leestijd

Naar jaarlijkse traditie verbreden we onze culturele horizon met het mee beleven van een operette. Deze keer luisteren we naar de operette “De Tsarewitsch” van Franz Lehàr, een hoogtepunt uit het zilveren tijdperk van de Weense operette met liedjes zoals ‘Es steht Ein Soldat am Wolgastrand’, ‘Einer wird kommen’, ‘Hab nur dich allein’ en vele andere.

Ajoscha, de tsarewitsch, zoon van de Tsaar, leidt een streng en sober leven. Hij heeft verboden dat er ooit een vrouw in zijn betrekken mag komen. Door een list verkleed als jongen, lukt het danseres Sonja toch de aandacht van Ajoscha te trekken .

Als ze bij hem in de kamer komt, en hij merkt dat het een vrouw is ontsteekt hij in woede. Gelukkig veranderd de woede snel in genegenheid.

De Tsaar heeft voor zijn zoon andere plannen, en tracht Sonja van zijn zoon te verwijderen. Dat lukt niet daar het koppel naar het buitenland vlucht. Bij de dood van de Tsaar is het de jongen zijn plicht, naar zijn vaderland terug te keren.

Zal hij kiezen voor het vaderland of voor de liefde van Sonja ?

  • Theatervoorstelling
  • Cultuur
Heist-Op-Den-Berg

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-Op-Den-Berg
België

beginuur
20h00
aantal deelnemers
3-99
leden: €35.00 niet-leden: €35.00
nuttige informatie voor deelnemers

Bevestig uw deelname zo snel mogelijk bij Karel en Clotje via karel.nijs35@gmail.com of via Tel. 015 21 73 06

Je kan deze voorstelling enkel bijwonen op vertoon van je Covid Safe Ticket, via de qr-code in de Covid Safe.be app of op papier

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer