3-daagse Westerwald

Het Westerwald is een laaggebergte in de Duitse deelstaten Rijnland-Palts, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het gebergte is voor 40 procent bebost en er is vorming van leisteen, klei en ijzererts.

Het gebergte wordt begrensd door de rivieren de Rijn in het westen, de Sieg in het noorden, de Dill in het oosten en de Lahn in het zuiden.

De hoogste top van het gebergte is de Fuchskauten van 656 meter.

We beginnen met een bezoek aan Limburg an der Lahn , waar de dom  het oude stadscentrum domineert; de smalle steegjes met hun typische middeleeuwse vakwerkhuizen en gezellige marktplaatsjes nodigen de toeristen uit voor een heel gezellige ‘Stadt-bummel’. Hachenburg met haar schilderachtige middeleeuwse marktplein vereren we ook met een bezoekje; tevens maken we een rit met de autocar door hoog Westerwald, richting de Westerwälder Seenplatte, een hoogvlakte met enkele meertjes. Ook op ons programma staan een likeurstokerij, cisterciënzerabdij en een gezellige dansavond. Het Hotel is centraal gelegen in Nistertal (Hoch-Westerwald).

Deze wonderlijke mooie uitstap kunnen jullie met ons meemaken aarzel niet en schrijf U in bij Jos

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 25 september 2018 - 07:30 tem donderdag 27 september 2018 - 22:00
Praktische info

Prijs op basis van volpension inclusief middagmaal op dag 1 en dag 3 en 1 drankje bij ieder maaltijd incl. annulatieverzekering en inkomgelden:

Singelkamer : €  30,00 extra

Waar vindt de activiteit plaats
Buitenland
Lokaal of vertrekplaats
Stadhuis Dilsen-Stokkem
Europalaan 25
3650 Dilsen-Stokkem

Deelname-informatie

Deelnemers
30 - 46
Deelnameprijs leden
€300.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 310.00
Deelnameinformatie

Opgelet, bij een eigen annulatieverzekering mag bij het voorschot € 10,00 afgetrokken worden en dient ons het daarvoor bedoelde formulier ondertekend opgestuurd te worden.(aanvragen bij Jos)

“Inschrijven voor betaling is verplicht”

Om organisatorische redenen vragen we jullie in te schrijven door een  voorschot te betalen van € 150 p/p en dit te storten voor 10 juni 2018
op rekening  BE41 7845 7996 1410, BIC: GKCCBEBB ten name van Pasar Dilsen-Stokkem met vermelding ’’Westerwald’’, aantal personen en eventueel het lidnummer van Pasar.

Contactpersoon

Contactpersoon
Jos
pasar.dilsen@gmail.com
0494570032

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!