5-daagse ALL IN Autocarreis naar de Moezel

2019 is normaal een jaar waarin we een weekend reis organiseren. Volgend jaar zien we het iets groter. We maken een 5-daagse autocarreis naar de Moezel.

Om de engagementen met het hotel te kunnen waarmaken zijn we hier nu al met de aankondiging en de mogelijkheid om in te schrijven. We moeten namelijk de kamers al boeken voor 25 augustus 2018.

We hebben gereserveerd in het Enjoy hotel “Zur Krone” in Oberfell aan de Moezel.

Het hotel biedt ons o.m. het volgende aan:

Ontvangst met warme lunch of koffie met gebak
4 x Overnachting met uitgebreid "Enjoy" ontbijtbuffet.4 x Warme lunch of lunchpakket
4 x Driegangenkeuze menu
Koffiecorner koffie en thee gehele dag GRATIS
Dagelijks alle drankjes van 17 t/m 24u GRATIS - bieren, wijnen ,fris- en vruchtendranken, jenevers en apfelkorn jawel Gratis
GRATIS wijnproeverij in onze nostalgische wijnkelder
Iedere avond vertier en entertainment met live muziek en een dorpswandeling
Hierbij wordt regelmatig een bittergarnituur geserveerd
GRATIS gebruik versnelling fietsen en andere faciliteiten, voor diegenen die van ons programma willen afwijken.
Kortingskaartjes boottocht over de Moezel.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 19 september 2019 - 08:00 tem maandag 23 september 2019 - 19:30
Praktische info

Natuurlijk voorzien wij van Pasar een volledig programma voor deze 5-daagse. Het programma zit nog niet in elkaar maar er wordt aan volgende zaken gedacht: bezoeken aan Koblenz, Deutsches Eck met kabelbaan en bezoek vesting Ehrenbreitstein, Burg Eltz, Cochem, Trier, bootvaart op de Moezel, wandelen over de langste hangbrug van Duitsland.

En er zijn nog zoveel andere mogelijkheden om voor een boeiend programma te zorgen.

Wij bieden jullie volpension verblijf plus alle hierboven vermelde extra’s, autocar (5 dagen te onzer beschikking), de verzekering (LO, BA én annulatieverzekering met ingang maximaal 60 dagen voor de afreis), taksen, BTW en alle in het programma voorziene uitstappen, (geleide) bezoeken en toegangsgelden tegen de richtprijs tussen 350 € en 400 € per persoon voor Pasar-leden. Maar vanzelfsprekend kunnen ook niet-leden en sympathisanten met ons mee. Voor hen is er een meerprijs van 15,00 €/persoon. Richtprijs is afhankelijk van aantal deelnemers.

Waar vindt de activiteit plaats
Duitsland
Lokaal of vertrekplaats
Oostakkerdorp bushaltes
Oostakkerdorp
9041 Oostakker

Deelname-informatie

Deelnemers
30 - 50
Deelnameinformatie

Wil je met ons mee, breng dan liefst voor 10 augustus 2018 het inschrijvingsformulier binnen bij Erik Verleyen, Henri Bernard de Tracylaan 53 te 9041 Oostakker of bij één van de andere bestuursleden. Of mail je gegevens door naar pasar.oostakker@gmail.com.

Samen met je inschrijving verwachten we ook een voorschot van € 50,00/persoon door storting op rekeningnummer BE13 8905 3402 4639 van Pasar Oostakker met vermelding : ‘Voorschot Moezelreis – naam : ………… - …… personen’ en dit tegen uiterlijk 10 augustus 2018. Het saldo dient betaald te worden tegen 10 juni 2019.

 

Opgelet: In het hotel zijn er 5 single kamers zonder meerprijs, vanaf de zesde singlekamer is er een meerprijs van 100% of 260€. Zodus mensen die samen kunnen best met elkaar afspreken

Contactpersoon

Contactpersoon
Erik Verleyen
e.verleyen@telenet.be
0472882840
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!