AFGELAST omwille van het Coronavirus !! Unieke toeristische ontdekking.Met een Jeep-trein door de 17 deelgemeenten van Deinze en het land van Nevele

 Een unieke gelegenheid aan al onze leden, alle inwoners van Deinze en het landvan Nevele en alle geïnteresseerden uit de ganse regio en de Leiestreek, om op een ontspannende manier kennis te maken met de tweede grootste stad  in oppervlakte van Oost-Vlaanderen en tevens de mooiste hoekjes en plekjes te verkennen. Het wordt voor de deelnemers meer dan een dagtrip. We koppelen alles immers aan enkele stops waar wat lekkers te proeven valt. U hoeft die dag niet aan eten te denken want wij zorgen's avonds voor een lekkers avondmaal als afsluiter..

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 14 maart 2020 - 08:30
Praktische info

Inschrijven kan vanaf 15 januari 2020 om 9 uur telefonisch bij John De Vlieger, 09 386 45 98 en dit tot volboeking ( 46personen). 

De inschrijving is pas definitief na telefonische bevestiging en na uw betaling op rekening BE62 2857 0042 0861 van John, met vermelding "met Pasar op otdekking door Deinze"

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Restaurant De Sterre
Ooidonkdreef 16
9800 Deinze

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€58.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 62.00
Deelnameinformatie

Inbegrepen in de prijs: ontbijt (koffie+boterkoek), aperitief, soep met brood, Canarus +hapje, avondmaal (frieten, stoverij ,salade..). Alle bezoeken en de treinrit van 9u tot 17u45.

 

Contactpersoon

Contactpersoon
De Vlieger John
info@mediatour.be
09 386 45 98
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!