bezoek carnavalsmuseum + werkhallen en streekproductenproeverij te Aalst

1 week voor het carnavalsweekend organiseren we een bezoek aan het carnavalsmuseum en de carnavalswerkhallen met stadsgids om de bijna afgewerkte wagens te kunnen bewonderen gevolgd door een streekproductenproeverij met uitleg in Ambarosa

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 3 februari 2018 - 15:00 tem 18:15
Praktische info

Een gegidst bezoek aan het carnavalsmuseum en de carnavalswerkhallen + een streekproductenproeverij. INSCHRIJVEN IS VERPLICHT via pasaraalst@hotmail.com met vermelding van de namen van alle deelnemers + lidnummer (indien lid) + GSM nummer van de contactpersoon of via google forms: https://goo.gl/forms/Z1TcemDnUrpJwmhG2 . Pasar leden zijn verzekerd via Pasar. Niet leden zijn niet verzekerd en nemen dus deel op eigen risico. Pasar Aalst is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen. U bent pas ingeschreven na schriftelijke bevestiging door ons met verdere instructies voor betaling van de deelnameprijs. Terugbetaling bij annulatie door de deelnemer zal enkel aanvaard worden mits voldoende deelnemers. Pasar Aalst kan deze activiteit annuleren i.g.v. onvoldoende inschrijvingen en zal het overgeschreven bedrag in zulks geval terugstorten.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€12.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 15.00

Contactpersoon

Contactpersoon
CELIS ETIENNE
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!