Bezoek Eco Print Center in Lokeren

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Je gaat laat in de avond op stap om het ecologisch drukcentrum van De Persgroep te bezoeken in Lokeren.  Deze groep geeft o.m. de kranten Het Laatste Nieuws, De Morgen en De Tijd uit evenals verscheidene magazines.

Ecologisch drukken betekent dat men gebruik maakt van gerecycleerd papier en dat men een waterloos drukprocedé toepast met bijgevolg minder toxische afvalstoffen.

De krant die je 's ochtends leest wil zoveel mogelijk actuele informatie verschaffen, dus wordt vaak tot laat in de avond gewacht alvorens met drukken te beginnen.  Na het drukken volgt nog het snijden, nieten, bijlagen toevoegen en verzenden van de kranten.

Na de ontvangst met koffie en een presentatie van het bedrijf, bezoek je de volautomatische opslagplaats van het papier, loop je langs de indrukwekkende rotatiepersen en door de verzendhal.  Je komt naar huis terug met een krant en ander "drukwerk".

  • Uitstappen en vakanties
  • Cultuur

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie
beginuur
21h15
leden: €3.00 niet-leden: €4.00
nuttige informatie voor deelnemers

Samenkomen: om 21u20 aan EPC in Lokeren.  Het bedrijf is niet bereikbaar met openbaar vervoer, er is voldoende bezoekersparking voorzien.  Een wegbeschrijving wordt tijdig bezorgd.  Voor carpoolen proberen we te bemiddelen.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer