Bezoek Eco Print Center in Lokeren

Je gaat laat in de avond op stap om het ecologisch drukcentrum van De Persgroep te bezoeken in Lokeren.  Deze groep geeft o.m. de kranten Het Laatste Nieuws, De Morgen en De Tijd uit evenals verscheidene magazines.

Ecologisch drukken betekent dat men gebruik maakt van gerecycleerd papier en dat men een waterloos drukprocedé toepast met bijgevolg minder toxische afvalstoffen.

De krant die je 's ochtends leest wil zoveel mogelijk actuele informatie verschaffen, dus wordt vaak tot laat in de avond gewacht alvorens met drukken te beginnen.  Na het drukken volgt nog het snijden, nieten, bijlagen toevoegen en verzenden van de kranten.

Na de ontvangst met koffie en een presentatie van het bedrijf, bezoek je de volautomatische opslagplaats van het papier, loop je langs de indrukwekkende rotatiepersen en door de verzendhal.  Je komt naar huis terug met een krant en ander "drukwerk".

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 17 april 2019 - 21:15
Praktische info

Eerst telefoneren of mailen naar de betrokken organisator. 

Daarna kan je de deelnameprijs betalen op rekening (Iban): BE63 7895 2705 8208 van Pasar Merksem met vermelding van de datum van de activiteit en het aantal deelnemers, lid of geen lid van Pasar.

Pas dan is je inschrijving definitief.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Lokeren
Brandstraat 30
9160 Lokeren

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€3.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 4.00
Deelnameinformatie

Samenkomen: om 21u20 aan EPC in Lokeren.  Het bedrijf is niet bereikbaar met openbaar vervoer, er is voldoende bezoekersparking voorzien.  Een wegbeschrijving wordt tijdig bezorgd.  Voor carpoolen proberen we te bemiddelen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Walter DE SAGHER
walter.de.sagher@telenet.be
35016032
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!