Bezoek Stora Enso

Wie kent er niet de papierfabriek van Langerbrugge?! Wil je met ons eens de productie van papier zien? Noteer dan alvast zondagvoormiddag  25 februari 2018  in je agenda.
Vroeger, toen het hout gelost werd in een oude arm van het kanaal, werd hiervan krantenpapier gemaakt. Nu wordt met oud  papier, karton en nog een klein beetje hout een tonnenzware grote bobijn papier geproduceerd.
Na een powerpointpresentatie van het bedrijf kan je in de gegidste rondgang met je eigen ogen zien hoe er papier gemaakt wordt. Het bezoek duurt ongeveer 2 u. à 2.30 u
Gemakkelijk schoeisel (geen hoge hakken) is nodig om de wandeling van bijna 3 km in de fabriek, over roostertrappen en roostervloeren tot een goed einde te brengen. (Deelnemers met hoogtevrees of pacemaker geven best op voorhand een seintje).
Minimum leeftijd : 12 jaar. Er is geen voorziening voor rolstoelpatienten.
Het bezoek kan je afsluiten met een kop koffie of glas water.

Praktische informatie:

We verwachten jullie op de parking van Stora Enso ( Wondelgemkaai 200 havennummer 8540A  9000 Gent )op zondag 25 februari 2018 om 9.30 uur.
Deelnameprijs: een pakje oud papier van ongeveer 1 à 2 kg (samengebonden met een koordje of in een doos). We gaan zelf ons meegebracht papier recupereren om nieuw te produceren.
Inschrijven kan tot 10 februari 2018 bij één van de onderstaande leden of via het e-mailadres.

Inschrijvingen dienen op 15/02/2018 door ons doorgegeven te worden om het aantal begeleiders vast te leggen . Wij doen het bezoek namelijk onder begeleiding van gidsen (1 per  15 deelnemers). Er kunnen geen foto's genomen worden tijdens het bezoek.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 februari 2018 - 09:30
Praktische info

We verwachten jullie op de parking van Stora Enso ( Wondelgemkaai 200 havennummer 8540A  9000 Gent )op zondag 25 februari 2018 om 9.30 uur.

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
Centrum Drongen
Oude Abdijstraat 1
9031 Drongen

Deelname-informatie

Deelnemers
30 - 60
Deelnameinformatie

Deelnameprijs: een pakje oud papier van ongeveer 1 à 2 kg (samengebonden met een koordje of in een doos). We gaan zelf ons meegebracht papier recupereren om nieuw te produceren.

Contactpersoon

Contactpersoon
Van Hecke Frank
vanheckefrank@skynet.be
09 227 41 29
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!