Bezoek Strohoeve Willy Naessens

STROHOEVE. De stoeterij van Willy Naessens, wordt ook wel de Strohoeve genoemd. Dit prachtig domein is gelegen in het hartje van Elsegem, een deelgemeente van Wortegem-Petegem waar ook de hoofdzetel van de firma Willy Naessens is gevestigd. De Strohoeve is een stoeterij en fokkerij met als doel het fokken van ARABO FRIESCHE paarden. Deze paarden moeten eruit zien als een mooie moderne Fries, maar met een versterkt hart en longen van de beste Arabier. Het karakter moet een Fries zijn, maar voor gevoelige hulpen. Wanneer u het domein komt opgewandeld ziet u een totaal gerenoveerde witte vierkantshoeve. Deze witte gebouwen waren totaal onbewoonbaar en werden door Willy Naessens volledig gerestaureerd.
Naast de hoeve bevindt er zich ook een uniek paardenzwembad. Tussen de witte hoeve en de grote weides met hindernissen staat er een majestueus gebouw. Dit zijn de luxueuze stallingen voor de paarden. Dit gebouw ziet er aan de binnenkant perfect gerestaureerd uit. Maar dit gebouw is niet gerestaureerd, dit gebouw is pas gezet in 2002. Als je binnenwandelt wordt u meteen de adem afgesneden door het prachtige houten gebinte van dit gebouw. Als u goed kijkt ziet u geen enkele moderne vijs of spijker om alles samen te houden. Integendeel, alles is nog op de oude manier gerealiseerd, dus met houten tappen.
Willy Naessens beschikt over een uitgebreide collectie exclusieve koetsen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 11 september 2018 - 13:00
Praktische info

Vertrek : op de parking van de sporthal, Sportstraat Lovendegem om 13 uur stipt.

Rondleiding: start stipt om 14u00. We carpoolen zoveel mogelijk. Rechtstreeks naar de Strohoeve rijden kan. Adres: Beekstraat 4 Elsegem (Wortegem-Petegem) - graag melden aan Marleen en Marnix.

Inschrijven: is noodzakelijk. Uiterlijk: 5 september 2018 bij Marleen en Marnix Bobelyn- Boonaert, Nieuwstraat 13, 9920 Lovendegem. Telefoon: 09 372 65 86 of via e-mail: marleen.boonaert@skynet.be.

Betaling ENKEL via overschrijving op rekeningnummer (IBAN): BE09 8904 1402 7757 BIC begunstigde: VDSPBE91 Tennisstraat 17 9920 Lovendegem.

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
parking sportcomplex Lovendegem
Sportstraat
9920 Lovendegem

Deelname-informatie

Deelnemers
20 - 60
Deelnameprijs leden
€6.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 8.00
Deelnameinformatie

Inbegrepen : gegidste rondleiding en drankje na deze rondleiding

Contactpersoon

Contactpersoon
Marleen Boonaert
Marleen.Boonaert@skynet.be
093726586
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!