Bus-daguitstap Roeselare

everbeek
Deze activiteit is voorbij
2 minuten leestijd

We nodigen jullie graag uit voor een unieke daguitstap op donderdag 25 augustus 2022 van 08.15 u. tot 18.00 u. (hangt af van files)

De eerste stopplaats is de Reo veiling in Roeselare. Deze veiling heeft een unieke dakserre Agrotopia. De gids neemt ons op sleeptouw om kennis te maken met de site, hun onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen. Je ontdekt er hoe hun onderzoek bijdraagt aan uiteenlopende innovaties voor de tuinbouw van de toekomst.

Daarna verplaatsen we ons naar het Polenplein in Roeselare.. In het Koerscaffee nuttigen we ons middagmaal. We voorzien tomatensoep, stoverij of vol au vent met frietjes, Dame Blanche of koffie. Zowel bij hoofdmenu als bij nagerecht kan je kiezen. Deze keuze geef je door bij de inschrijving. Drank is voor eigen rekening.

Eens aangesterkt, bezoeken we het Wielermuseum. De gids begeleidt  ons tijdens een rit langs de geschiedenis van de fiets en het wielrennen. Eens het bezoek voorbij, komen we met de bus terug naar Drongen.

Meer info en inschrijven : Bij voorkeur klik je op deze link: https://forms.gle/eW5EAeLxefFNWxmM9 (Misschien moet je de CTRL toets ingedrukt houden terwijl je op de link klikt) Je kan daarin je deelname melden en een keuze maken voor de maaltijd. Vul dit in per persoon! Je krijgt een bevestiging als je ingeschreven bent. Lukt dit echt niet, neem dan contact op met Chris Dhooge op  tel.0495 57 61 49 (tussen 18 en 20 u.) of chrisdhooge58@gmail.com

De verplaatsing is per bus. We willen stipt om 8.15 u. vertrekken op de parking van Red Square (vroegere Recta-Vit) aan Antoon Catriestraat 58. Fietsen kunnen in nr. 58 geplaatst worden. De deelname is € 70, voor leden van LG en Pasar. Niet-leden betalen € 80.

Inschrijven is noodzakelijk, ten laatste op 1 aug., of tot volzetting (Er zijn 50 plaatsen, vol is vol). Stort dan het bedrag op BE60 7374 0601 5670 van LG Drongen, met vermelding van naam en aantal deelnemers. Niet betaald is niet ingeschreven! Tot dan!

 

  • Uitstappen en vakanties
Roeselare

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Plein
Polenstraat 1
8800 Roeselare
België

beginuur
08h15
aantal deelnemers
30-50
leden: €70.00 niet-leden: €80.00

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer