Bus-daguitstap Roeselare

We nodigen jullie graag uit voor een unieke daguitstap op donderdag 25 augustus 2022 van 08.15 u. tot 18.00 u. (hangt af van files)

De eerste stopplaats is de Reo veiling in Roeselare. Deze veiling heeft een unieke dakserre Agrotopia. De gids neemt ons op sleeptouw om kennis te maken met de site, hun onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen. Je ontdekt er hoe hun onderzoek bijdraagt aan uiteenlopende innovaties voor de tuinbouw van de toekomst.

Daarna verplaatsen we ons naar het Polenplein in Roeselare.. In het Koerscaffee nuttigen we ons middagmaal. We voorzien tomatensoep, stoverij of vol au vent met frietjes, Dame Blanche of koffie. Zowel bij hoofdmenu als bij nagerecht kan je kiezen. Deze keuze geef je door bij de inschrijving. Drank is voor eigen rekening.

Eens aangesterkt, bezoeken we het Wielermuseum. De gids begeleidt  ons tijdens een rit langs de geschiedenis van de fiets en het wielrennen. Eens het bezoek voorbij, komen we met de bus terug naar Drongen.

Meer info en inschrijven : Bij voorkeur klik je op deze link: https://forms.gle/eW5EAeLxefFNWxmM9 (Misschien moet je de CTRL toets ingedrukt houden terwijl je op de link klikt) Je kan daarin je deelname melden en een keuze maken voor de maaltijd. Vul dit in per persoon! Je krijgt een bevestiging als je ingeschreven bent. Lukt dit echt niet, neem dan contact op met Chris Dhooge op  tel.0495 57 61 49 (tussen 18 en 20 u.) of chrisdhooge58@gmail.com

De verplaatsing is per bus. We willen stipt om 8.15 u. vertrekken op de parking van Red Square (vroegere Recta-Vit) aan Antoon Catriestraat 58. Fietsen kunnen in nr. 58 geplaatst worden. De deelname is € 70, voor leden van LG en Pasar. Niet-leden betalen € 80.

Inschrijven is noodzakelijk, ten laatste op 1 aug., of tot volzetting (Er zijn 50 plaatsen, vol is vol). Stort dan het bedrag op BE60 7374 0601 5670 van LG Drongen, met vermelding van naam en aantal deelnemers. Niet betaald is niet ingeschreven! Tot dan!

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 25 augustus 2022 - 08:15
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Plein
Polenstraat 1
8800 Roeselare

Deelname-informatie

Deelnemers
30 - 50
Deelnameprijs leden
€70.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 80.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Dhooge Chris
chrisdhooge58@gmail.com
0495 57 61 49
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!