Bus uitstap naar 'Lac de l'Eau d'Heure'

Wij worden ontvangen met koffie en koek.
De amfibiebus 'Le Crocodile Rouge' (waarvan er wereldwijd slechts negen exemplaren bestaan !) geldt ongetwijfeld als de bijzonderste attractie op de Meren van L'Eau d'Heure, op de grens tussen Henegouwen en Namen. We maken een rondvaart van 1 uur op deze prachtig gelegen meren in het zuiden van ons land. Aan boord van deze amfibiebus genieten we van een indrukwekkend panorama op de site van L'Eau d'Heure, op het meer van La Plate Taille.
Hierna genieten we van een barbecue 'á volanté' in het gezellige Crocodile Café.
We brengen ook een bezoek aan de stuwdam van het Meer en maken we een wandeling op de schitterende Skywalk. Aan de hand van een reusachtige maquette leren we alles over het ontstaan van deze Meren, hun geschiedenis en waarom dergelijk indrukwekkend kunstwerk
werd gebouwd. We genieten van een adembenemend panorama vanaf de toren en van prachtige vergezichten, waarbij we staan op een bodem die deels uit glas bestaat, waardoor we ook van een indrukwekkend zicht onder ons genieten. De Skywalk is vlot bereikbaar met een
lift. Tijdens het bezoek aan de stuwdam zelf wandelen we doorheen ondergrondse galerijen in het hartje van de stuwdam tot aan de hydro-elektrische centrale.
Het wordt beslist een onvergetelijke dag.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 9 juni 2018 - 07:30
Praktische info

Vertrek:

-Buggenhout Post 7u30.
-Opdorp kerk 7u45.
-Opstal hoek Meir Putweg 8u00.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Henegouwen
Lokaal of vertrekplaats
Postkantoor
Stationsstraat 19
9255 Buggenhout

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€57.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 60.00
Deelnameinformatie

In de prijs begrepen: vervoer per autocar, drinkgeld chauffeur, verzekering, gidsbegeleiding aan de stuwdam en de Skywalk, boottocht met Crocodile Rouge, ontbijt en barbecue.
Niet inbegrepen: dranken.
Betaald is ingeschreven.
Info en inschrijving bij: Etienne en Christiane, Hooilaart 57, vóór maandag 28 mei 2018 en betalen op Rek. nr. BE02 8333 6577 4940 van Pasar, met vermelding lidnummer en opstapplaats.

Contactpersoon

Contactpersoon
Etienne Hermans
etienne.hermans@telenet.be
052/33.37.73
Georganiseerd door
In samenwerking met
Femma

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!