Busreis Keukenhof en Leiden

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

KEUKENHOF, DE LENTETUIN VAN NEDERLAND
De Keukenhof in Lisse is de grootste tulpentuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. De wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat je een spectaculair uitzicht hebt op de heerlijk geurende bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens je wandeling zie je unieke, schitterende vijvers en diverse paviljoens met restaurants en terrassen.
LEIDEN
Rondvaart Leiden bezorgt u een onvergetelijke stadsrondvaart van 1 uur door één van de mooiste steden van Nederland. U vaart door de prachtige Leidse grachten en langs bezienswaardigheden. De schipper is tevens uw gids. Tijdens de rondvaart wordt U koffie en taart aangeboden.

  • Uitstappen en vakanties
  • Week van de vrije tijd
  • Natuur
  • Cultuur
Lovendegem

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

parking sporthal Lovendegem
Sportstraat
9920 Lovendegem
België

beginuur
07h00
aantal deelnemers
25-50
leden: €70.00 niet-leden: €75.00
nuttige informatie voor deelnemers

Inbegrepen : busreis, ingang Keukenhof, rondvaart Leiden met koffie en taart aan boord. Niet inbegrepen: middagmaal (eventueel picknick meedoen)

Contactpersoon

Bobelyn Marnix

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer