Busreis naar Hoogstraten & Merksplas

De stadsgids neemt ons mee naar de 16e eeuwse Sint Katharinakerk en leidt ons rond in het begijnhof te Hoogstraten, één van de mooiste landelijke begijnhoven in Vlaanderen en Unesco werelderfgoed. Na een lekkere maaltijd rijden we naar Merksplas waar een gedreven gids ons rondleidt in het Gevangenismuseum en waar we de beklijvende getuigenis horen van een cipier.Hier  komen we o.a. meer te weten over de unieke geschiedenis van de landloperskolonies in de Noorderkempen. Belangstellenden kunnen te voet naar het nabijgelegen Bezoekerscentrum Kolonie 5-7. Men bezoekt dit op eigen houtje/tempo. We sluiten af met een broodmaaltijd voor we de terugtocht aanvatten.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 14 juli 2018 - 08:00
Praktische info

In deze prijs is inbegrepen: Ganse dag busreis, gidsen in Hoogstraten en Merksplas, toegang Gevangenismuseum, koffie inbegrepen. Alle maaltijden: koffie/thee + koek ‘s morgens, Middagmaal (kalkoenfilet, champignonroomsaus, fris slaatje, frieten en kroketten, coupe “Romanoff” met Hoogstraatse aardbeien) en broodmaaltijd ‘s avonds in ’t Hofeind, te Hofeinde.  Koude dranken bij maaltijden en koffie ’s avonds NIET inbegrepen in de prijs.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Kerk SINT-PIETER
Brusselsesteenweg 120
1980 Zemst

Deelname-informatie

Deelnemers
45 - 55
Deelnameprijs leden
€60.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 65.00
Deelnameinformatie

Inschrijven door storting op rekening BE69 7512 0037 6778 van PASAR Zemst, tot 26/06/18,  met vermelding van uw lidnr. Pasar (of  geen lid) en "Uitstap Hoogstraten 14.07.2018".  In geval van vegetarische maaltijd ook vermelden! 

Storting = definitieve inschrijving!  Het aantal plaatsen is beperkt!!

Contactpersoon

Contactpersoon
Lutgardis Roelandts
lutroelandts@yahoo.com
02/245 69 39
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!