Busuitstap Haspengouwse Bloesemstreek VOLZET

Programma: Voormiddag: - bloesemwandeling te Borgloon, Middag: - 3 gangenlunch in Sint-Truiden, Namiddag: - Haspengouwrondrit met gids op onze bus, Late namiddag: - vrije tijd in Sint-Truiden of eventueel samen bezoek aan Wilderen. Dit wordt op de dag zelf bekeken , Avond: 20u Nocturne wandeling bij een fruitbedrijf (begeleide wandeling, fruitverhalen en muziek, hapjes, drankje onderweg en een lekkere tas soep als afsluiter)

Plaats – uur: Vertrek aan de Bevegemse Vijvers om 07u30/ terug rond 00u00?? (afhankelijk van verkeer)   Prijs: € 62 leden/ € 67 niet-leden Vooraf telefonisch of per mail in te schrijven bij Nathalie en dan te betalen op reknr. Pasar Zottegem BE60 8334 3506 5070 tegen uiterlijk zaterdag 7 april 2018. De effectieve betaling geldt als inschrijving. Vermelding ‘Bloesemstreek en aantal personen’. Annuleren is niet meer mogelijk tenzij je zelf voor een vervanging zorgt. Voor deze uitstap kunnen er maar 30 personen mee! Inschrijven en betalen bepaalt de volgorde.  

Info : Nathalie De Vleeschouwer 09/3605023- 0479/574837 of via mail nathalie.devleeschouwer@gmail.com www.pasar.be/zottegem of facebook/ pasar Zottegem

 

 

 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 21 april 2018 - 08:30 tem zondag 22 april 2018 - 00:45
Praktische info

Lokaal: zwembad Bevegemse Vijvers

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg

Deelname-informatie

Deelnemers
0 - 30
Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
DE VLEESCHOUWER NATHALIE
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!