Dagreis naar het Aardbeienterras in Rijsbergen, Oudenbos en Willemstad in Nederland

 

We vertrekken om 9 uur stipt aan het Parochiaal Centrum, Baron van Ertbornstraat, 7 in Aartselaar.

In de voormiddag brengen wij een bezoek aan een aardbeienbedrijf in Rijsbergen.  Daar worden wij ontvangen met een heerlijke tas koffie en een stukje aardbeientaart. We krijgen een uitgebreide rondleiding over de aardbeienteelt. We kunnen een korte film gaan bekijken waarin wij zien  welke werkzaamheden gedurende het jaar plaatsvinden op de kwekerij.   ’s Middags een 3-gangenlunch.  Daarna rijden wij naar Oudenbosch en bezoeken de basiliek, een kopie op schaal van de Sint Pieter in Rome.  Een gids vertelt ons heel de  geschiedenis over deze bijzondere kerk. Na het bezoek rijden wij verder langs typische dijkdorpen naar de grootste binnenvaartsluizen van Europa en naar de sfeervolle historische Oranjestad aan het water: Willemstad. Deze werd in 1583 gebouwd in opdracht van Willem van Oranje als vesting tegen de Spaanse vijand.  Hier heeft U wat vrije tijd om een wandeling te maken, of eventueel een terrasje te doen. Daarna rijden we via Dinteloord, fort Sabina naar Fijnaart, waar wij het woonhuis en ouderlijk huis van Frans Bauer passeren. Verder komen we langs een van de grootste suikerfabrieken van Europa. ’s Avonds broodmaaltijd. Terug in Aartselaar rond 20.00 uur.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 29 april 2018 - 09:00 tem 20:00
Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Wolffaertshof (P.C.)
Baron van Ertbornstraat 7
2630 AARTSELAAR

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€56.50
Deelnameprijs niet-leden
€ 56.50

Contactpersoon

Contactpersoon
MORTELMANS MARC

03 455 33 35 GSM0476 35 15 26
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!