Daguitstap

Wij vertrekken op het kerkplein van Herzele om 8u stipt.  Indien u niet tijdig aanwezig kan zijn, gelieve te verwittigen op één van de volgende nummers: 0497/731594 - 0494/570282 of 0497/340723.

We rijden richting Nismes waar we ontvangen worden door de plaatselijke gids en genieten van een koffie met croissant.  Nadien brengen we een bezoek aan de twee bovenverdiepingen van de grotten van Neptunus met fraaie rotswanden.  We maken een ondergrondse boottocht en genieten van een klank-en-lichtspel met stroboscopische effecten en muziek van Vangelis…  Echt indrukwekkend !

Na het middagmaal maken we een rustige begeleide wandeling doorheen het oude deel van Nismes waar u de ruïnes van de oude kerk kunt bewonderen, het Huis van Baljuw, de résurgence van het Zwarte water, Kasteel Bivort en Kasteel Licot.  Nadien bezoeken we het toeristische stadje Givet.  Hier kan men ook de echte Picon of de Arc en Ciel proeven, alsook de lekkere bonbons “Les Pierres Bleues De Givet”.

Tot slot rijden we naar één van de kleinste brouwerijen van België, waar we gaan genieten van een broodplank met artisanale kaas en paté als avondmaal.
 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 27 juli 2019 - 08:00
Praktische info

In de prijs is inbegrepen: de autocarreis, het bezoek aan de grotten van Neptunus, het driegangen middagmaal, de hele dag gidsbegeleiding en de broodplank met artisanale kaas en paté als avondmaal.

Inschrijven tot 15 juli 2019.  Kan eventueel vervroegd afgesloten worden zodra de autocar volzet is. Wees er dus tijdig bij !!!!

 

Voor inlichtingen omtrent deze daguitstap  kan je contact opnemen met                         Marleen Govaert  - (0497/731594  en Johan Backaert  - (0496/628377
-johan.backaert@telenet.be  of  op www.pasar.be/herzele

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Namen
Lokaal of vertrekplaats
Kerkplein
Kerkstraat
9550 Herzele

Deelname-informatie

Deelnemers
20 - 59
Deelnameprijs leden
€55.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 58.00

Contactpersonen

Contactpersoon
Govaert Marleen
marleen.govaert1@telenet.be
+32497731594
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Johan Backaert
johan.backaert@telenet.be
+32496628377

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!