Daguitstap. Land van Mortagne : rustige natuur en sterke brouwerstraditie.

Voor de dagtrip van dit jaar koos Pasar Wortegem-Petegem voor een dichtbij-bestemming.  We brengen een dag door in Bellegem, landelijke deelgemeente van Kortrijk, waar we in de voormiddag een natuurwandeling maken (ong. 9 km).  In de namiddag brengen we dan een geleid bezoek van 2,5 u aan de gerenommeerde en reeds meerdere keren gelauwerde brouwerij Omer Vander Ghinste (incl. degustatie en geschenkpakket).  's Middags wordt de inwendige mens versterkt in een locaal eetkaffee - bij inschrijving wordt gevraagd je menukeuze te bepalen.

Voor deze activiteit zijn 2 optie-mogelijkheden : ofwel wordt ingetekend voor de volledige dag (9u30-16u30), ofwel sluiten de niet-deelnemers aan de voormiddag-wandeling om 12u bij de groep aan, voor het gezamenlijk middagmaal en het volledig namiddag-gedeelte.  Voor beide opties geldt eenzelfde inschrijvingsprijs.

Omdat deze activiteit kadert in het 10-jarig bestaan van Pasar Wortegem-Petegem krijgen de deelnemers het aperitief aangeboden.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 8 september 2018 - 09:30
Praktische info

Vooraf inschrijven is verplicht, alsook de storting van het deelnamebedrag.  Dit moet uiterlijk voor 25 augustus 2018.  Enkel de ontvangst van de betaling geldt als definitieve inschrijving.  Let wel : het aantal deelnemers is beperkt tot 25 - wacht dus niet met inschrijven op e-mail adres : pasar.wortegem.petegem@gmail.com en stel vooral de betaling niet uit, om zeker te zijn van je deelname. Enkel de eerste 25 mensen  die betaald hebben kunnen mee! Overschrijving op rekening van Pasar Wortegem-Petegem BE84 9794 3333 3559 met vermelding 'Bellegem' + de menukeuze voor 's middags.

Samenkomst en vertrek van de wandeling : Parking aan de kerk, Bellegemplaats, 8510 Bellegem.  Eventuele aansluiting voor enkel het namiddaggedeelte : om 12u aan Eetkaffee De Koekeliere, Bellegemplaats 11.

Bij de vooraf inschrijving moet de keuze bepaald worden voor het middageten : keuze 1 : vispannetje met kreeftensaus - keuze 2 : tagliatelli met kip en fijne kruiden.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Parking Kerk Bellegem
Bellegemplaats
8510 Bellegem

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 25
Deelnameprijs leden
€20.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 25.00
Deelnameinformatie

In de deelnameprijs zijn begrepen : wandeling, verzekering LO, middagmaal met apero, bedrijfsbezoek (met degustatie en geschenkpakket)

Contactpersoon

Contactpersoon
Marc Van Ghelue
marc.van.ghelue@gmail.com
0499 59 08 07
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!