Daguitstap naar de Antwerpse Kempen

Wij vertrekken op het kerkplein van Herzele om 8u stipt.  Indien u niet tijdig aanwezig kan zijn, gelieve te verwittigen op één van de volgende nummers: 0497/731594 - 0496/628377 of 0497/837209.

We rijden richting Zoersel voor een bezoek aan Het Lindepaviljoen.  Het Lindepaviljoen is reeds een vast gegeven in Zoersel sedert 1990.  Met de gebeeldhouwde Lindeboom en de takken verhaalt Mariëtte Coppens in zeven episoden het op en top Zoerselse verhaal van ‘De Loteling’.  Tijdens dit bezoek wordt u ook een koffie en koffiekoek aangeboden. Na het bezoek rijden we verder richting Turnhout voor het middagmaal.
Na het middagmaal vertrekken we aan het restaurant er op uit met paard en kar en laat je verrassen door het mooie, groene noorden met zijn uitgestrekt Vennengebied.  Het Turnhoutse Vennengebied van meer dan 200ha bestaande uit vennen, heide en graslanden.  Gedurende deze rustgevende tocht geniet u nog van een koffie of thee en een huisgedraaid ijsje.
Hierna keren we huiswaarts.

In de prijs is inbegrepen: de autocarreis,  bezoek aan het Lindepaviljoen met koffie en koffiekoek, het driegangen middagmaal, huifkartocht met koffie/thee en ijscrème en fooi chauffeur.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 6 augustus 2022 - 08:00
Praktische info

We vertrekken op het Kerkplein te Herzele om 8 uur stipt.

Inschrijven tot 25 juli 2022.  Kan eventueel vervroegd afgesloten worden zodra de autocar volzet is (maximum 60 plaatsen). Wees er dus tijdig bij !!!!

Voor inlichtingen omtrent deze daguitstap  kan je contact opnemen met                         Marleen Govaert  - (0497/731594  en Johan Backaert  - (0496/628377
-johan.backaert@telenet.be  of  op www.pasar.be/herzele

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Kerkplein
Kerkstraat
9550 Herzele

Deelname-informatie

Deelnemers
0 - 60
Deelnameprijs leden
€61.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 64.00

Contactpersonen

Contactpersoon
Marleen Govaert
marleen.govaert1@telenet.be
0497731594
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Backaert Johan
johan.backaert@telenet.be
0496628377

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!