Een 3-daagse op het eiland Texel in Nederland

In ons jubileumjaar 2019  gaan we in oktober 2019 (in eigen beheer) naar Texel, het grootste van de Nederlandse Waddeneilanden en behorend tot de provincie Noord-Holland.

Tevens is Texel een gemeente, waar ook het onbewoonde eilandje Noorderhaaks onder valt.

Op weg naar Texel brengt Pasar Dilsen-Stokkem een bezoek aan Marken. Tot de komst van de afsluitdijk was Marken een dorp en een eiland in de Zuiderzee.

In 1957 werd er een dijk gebouwd tussen Marken en het vasteland waardoor het zijn status als eiland kwijtraakte. Het schiereiland Marken is tegenwoordig een populaire toeristische bestemming binnen de gemeente Waterland.

Bijna het gehele schiereiland heeft een beschermd stadsgezicht. De vuurtoren is sinds de komst van de afsluitdijk overbodig geworden en tegenwoordig in gebruik als woonhuis.

Voor we voet zetten op Texel gaan nog even naar het Marinemuseum in Den Helder om daarna richting De Koog, onze verblijfplaats, te rijden.

Op het programma staat ook Ecomare (het combineert opvang van zeehonden en vogels met een natuurmuseum en zeeaquarium), garnaalvissen (pellen en proeven) op zee, bezoek aan een kaasboerderij, een kleine wandeling en een rondrit op het eiland met een kleine stop in Cocksdorp.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 8 oktober 2019 - 07:00 tem donderdag 10 oktober 2019 - 20:30
Praktische info

De prijs omvat hotel op basis van 1/2 pension, 2 lunches op dag 1 en 3, luxe bus met Jean als gids, annulatieverzekering, garnaalvissen op zee, alle inkomgelden, incl. fooi voor de chauffeur.

Vertrek: stipt om 07.30 uur aan het stadhuis van Dilsen-Stokkem gelegen aan de Europalaan.

Gelieve U in te schrijven voor 15 juni 2019 via Whatsapp, SMS naar 0494 570032 of mail pasar.dilsen@gmail.com en voor 20 juni een voorschot te betalen van 150 euro/persoon op  

rek.: BE41 7845 7996 1410 met vermelding van het aantal personen en eventueel uw lidnummer

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Stadhuis van Dilsen-Stokkem
Europalaan /
3650 Dilsen-Stokkem

Deelname-informatie

Deelnemers
35 - 50
Deelnameprijs leden
€310.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 320.00
Deelnameinformatie

Singles:                  + € 35,00

Zonder annulatie:  - € 10,00

De prijs omvat hotel op basis van 1/2 pension, 2 lunches op dag 1 en 3, luxe bus met Jean als gids, annulatieverzekering, garnaalvissen op zee, alle inkomgelden, incl. fooi voor de chauffeur.

Om ons 25 jaar jubileum wat meer kracht bij te zetten hebben we besloten om aan ieder die vanaf 2014 aan een 3-daagse bij ons deelnam 5,00 €/persoon/deelgenomen 3-daagse terug te betalen na terugkomst van de reis naar Texel.

Dat wil zeggen dat we max € 25,00 per persoon terugstorten op uw rekening indien men voldoet aan de eisen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Jos
pasar.dilsen@gmail.com
0494 570032 of 089 792558

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!