Fietsweekend met verblijf in hotel Oude Abdij in de Westhoek: VOLZET

We kozen in dit onzeker jaar voor een locatie in eigen land en wat dichter bij huis, Lo-Reninge! Lo-Reninge is gelegen in het hart van de Westhoek op minder dan 20 km van de Franse grens, op 20 km van onze kust en 10 km van Diksmuide: een unieke uitvalsbasis voor leuke fietstochten en toffe wandelingen. Het hotel “Oude Abdij” is een toplocatie: gelegen in een landelijke omgeving en toch niet ver van het centrum. Je bevindt je hier dicht bij de natuur, maar wel met het moderne comfort van thuis. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een gemeenschappelijke lounge met gratis Wifi, een terras en een tuin. Je kan er gebruik maken van een gratis privéparkeergelegenheid en gratis fietsstalling. Wandelen, fietsen, het kan allemaal direct vanuit het hotel. Je kan er ook fietsen huren (voor de 4 dagen: €35 en €72 voor een elektrische fiets). We zorgen voor prachtige fietstochten en voor de niet-fietsers worden mooie wandelingen en bezoeken uitgekozen. Er zijn leuke stadjes in de buurt om te bezoeken, dus ook hier voor elk wat wils.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 24 september 2021 - 10:00 tem maandag 27 september 2021 - 14:00
Praktische info

Deelname: leden €275/pers., niet-leden €300/pers. (tweepersoonskamer) leden €330/pers., niet-leden €355/pers. (éénpersoonskamer) INSCHRIJVEN door een voorschot van €150/pers. te betalen op de rek. van PASAR Zemst nr. IBAN BE69 7512 0037 6778, vóór 15 juni 2021 met vermelding: lidnr. (of geen lid); Lo-Reninge – fietser of wandelaar. Haast u, het aantal plaatsen is beperkt! De ingeschrevenen ontvangen later het volledige programma.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Parking d'Oude School
Damstraat, 49
1980 Zemst

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€275.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 300.00
Deelnameinformatie

Inbegrepen: buiten de overnachting, bij aankomst: welkom met koek en koffie (of thee), dagelijks een lekker ontbijtbuffet, een 3 gangen avondmaal, lunchpakket op zaterdag en zondag en warme maaltijd op maandag. Het vervoer gebeurt met eigen wagens. Als je zelf niet graag rijdt, geen probleem: carpoolen (heen en terug naar Lo-Reninge = 300 km: €15 te betalen aan de bestuurder) wordt sterk aangeraden. Het bestuur helpt je graag hierbij!

Noodnummer Pasar/Zemst 0475/295 269

Contactpersonen

Contactpersoon
Frans Van Moer
frans.van.moer@hotmail.com
015/61 22 87
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Lutgarde Roelandts
lutroelandts@yahoo.com
02/245 69 39

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!