Fondation Folon en Nijvel ontdekken (busreis)

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

De Stichting Folon, in de Hoeve van het Kasteel van Terhulpen, werd opgericht in 2000 op initiatief van Jean Michel Folon.  Met een gids bezoek je de tentoonstellingsruimte die gewijd is aan deze Belgische schilder, illustrator en beeldhouwer.  Zeer bekend van hem is l’Homme Bleu.  Het wordt een poëtische droomreis in de artistieke wereld van de kunstenaar.

Na het middagmaal in Nijvel krijg je een geleid bezoek aan de Romaanse collegiale kerk Sainte-Gertrude op de Grand'Place.  Dan volgt een korte drankpauze, en even later ga je op stadswandeling door Nijvel.  Interessante verhalen, cultuur, geschiedenis en leuke anekdotes wisselen elkaar af.  Als afsluiter heb je nog de gelegenheid om van een lekker streekbiertje te genieten.

  • Uitstappen en vakanties
  • Cultuur

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie
beginuur
08h15
leden: €54.00 niet-leden: €58.00
nuttige informatie voor deelnemers

Op voorhand inschrijven en betalen is verplicht.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer