Geleid bezoek aan het Havenhuis Antwerpen. VOLZET: extra sessie 16/12/18 om 15u00: VOLZET

Wil jij graag eens een kijkje komen nemen in het Havenhuis, één van de blikvangers van de Antwerpse skyline?  Gidsen staan klaar om ons op sleeptouw te nemen in het hoofdkantoor van het Havenbedrijf. Zaha Hadid Architects leverde met het Havenhuis een architecturaal meesterwerk af, op maat van een wereldhaven als Antwerpen. Maar ook binnenin is het gebouw adembenemend, dankzij een fascinerend lijnenspel dat er zich op elke verdieping voltrekt, en duizelingwekkende vergezichten. We raden aan om naar Antwerpen te sporen. Een goede fysieke conditie is vereist omwille van het veelvuldig gebruik van trappen

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 18 november 2018 - 12:15
Praktische info

Vertrek: NMBS station Eppegem (spoor 2): trein van 12:32 (Weerde : 12u35) (Mechelen 12u41)  - 13u12 aankomst Antwerpen Centraal (voor eigen ticket zorgen - geen carpooling voorzien.) + tram 6 onder ‘t station tot Kinepolis. Mogelijkheid tot parkeren : Parking 'Straatsburg', ligt naast de parking van restaurant 'Het pomphuis', schuin tegenover het Havenhuis. De in- en uitrit van de parking ligt aan de Merantistraat. Van hieruit is het twee  minuten wandelen tot het Havenhuis.

Afspraak: 14u00 aan de voorpoort van het Havenhuis,  Zaha Hadidplein 1, 2030 Antwerpen

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
NMBS station Eppegem
Brusselsesteenweg 120
1980 Eppegem

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€5.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 7.00
Deelnameinformatie

Inschrijven door te storten op rekening BE69 7512 0037 6778 van PASAR Zemst VOOR        1 november, met vermelding van uw lidnr. Pasar (of geen lid) en "Uitstap Havenhuis 18/11//2018". Storting = definitieve inschrijving!  Het aantal plaatsen is beperkt!!

Contactpersoon

Contactpersoon
Clemy Janssens
clemy_janssens@hotmail.com
015/34 07 08
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!