Genietersweekend aan de Moezel

We gaan voor 4 nachten oftewel 5 dagen naar Veldenz aan de Moezel en verblijven er in hotel ‘Weinguthotel Veldenz’. Origineel toch. We voorzien op dag 1, 2, 3 en 4 een wandeling, buiten het programma welk het hotel ons aanbiedt. Het is volpension en op dag 1 kan je ’s middags al aankomen en starten met een warme lunch. Je kan iedere dag gebruik maken van een lunchpakket ofwel ter plaatse eten. Inbegrepen in deze 5-daagse all-in vakantie zijn: ontbijtbuffet, warme lunch of lunchpakket en 3-gangenkeuzediner, alle consumpties gratis tussen 17.00 en 24.00 uur (frisdranken, vruchtensappen, bieren, wijnen, jenevers en apfelkorn), de hele dag gratis koffie en thee, iedere avond entertainment, o.a. livemuziek, wandeling en wijnproeverij waarbij regelmatig een bittergarnituur wordt geserveerd, daguitstap naar Trier en kortingskaartjes voor een boottocht. Geen zin in een wandeling na een avondje vertier met livemuziek? Dan ga je toch lekker terrassen in Bernkastel of in een van de andere idyllische Moezeldorpjes. Na de lunch op dag 1 krijg je ook de wandelingen met de vertrekpunten en de vertrekuren ervan. We beschikken over 30 kamers.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 21 oktober 2021 - 11:30 tem maandag 25 oktober 2021 - 12:00
Praktische info

Inschrijven: tot zolang er kamers beschikbaar zijn

Waar vindt de activiteit plaats
Duitsland
Lokaal of vertrekplaats
Weinhotel Veldenz
Hollandstraße 12
54472 Veldenz

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€280.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 300.00
Deelnameinformatie

Voorschot: € 50 p.p.  op rek.nr BE79 77759214 1933   binnen 10 dagen na de inschrijving, dan is de inschrijving pas geldig.

Contactpersoon

Contactpersoon
Toon Duisters
antoon.duisters@telenet.be
0477/79 16 14
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!