Gezinsweekend in Ravelingen - Oostende

Deze activiteit is voorbij
2 minuten leestijd

VOOR DE ACHTTIENDE MAAL MET PASAR BUGGENHOUT EN LONDERZEEL NAAR RAVELINGEN-VAYAMUNDO TE OOSTENDE-MARIAKERKE OP 8, 9 EN 10 MAART 2019

We verblijven in studio’s of appartementen, alle uitgerust met badkamer, toilet, living, kitchenette met microgolfoven, koffiezet en koelkast, telefoon, TV en slaapgelegenheid. Volpension van vrijdag (avondmaal) tot en met zondag (middagmaal) met verzorgd buffet in het gezellig restaurant, maaltijden en dranken à volonté.

Programma:

Vrijdagavond: plezante quizavond. We spelen in groepjes van maximum 5 personen.

Zaterdagvoormiddag: keuze uit: zwemmen, curling en petanque voor volwassenen en kinderen + 5 jaar of aperitiefwandeling: bezoek beeldenpark Middelkerke, Warandetoren en microbrouwerij 'Jus de Mer' met bierdegustatie. 

Zaterdagnamiddag: busuitstap naar Veurne (proevertjesbezoek). Tijdens een geleid bezoek aan het stadhuis en bezoekerscentrum, verwennen we je met proevertjes van Veurnse specialiteiten: zoetigheid, vleeswaren en een drankje.

Zaterdagavond is er dansavond met live music in de Ensor.             

Zondag in de voormiddag heffen we het glas op ons weekend met daarna onze jaarlijkse gratis tombola en een geschenkje voor de kinderen, daarna als afsluiter het middagmaal.

Gans het weekend kun je gratis gebruik maken van zwembad, fitness, sportzaal en wifi. Sauna en wellnesscomplex zijn betalend.

Voor de kinderen is er een indrukwekkend indoor speeldorp en kleurwedstrijd met prijzen.

Voor elk wat wils, een aanrader !!!!!!

  • Uitstappen en vakanties
  • Cultuur

Praktische info

-
Deze activiteit is voorbij.
locatie
beginuur
17h00
nuttige informatie voor deelnemers

Deelnameprijs afhankelijk van gekozen appartement en activiteiten. Vraag hiervoor de inschrijvingsstrook op!

In de prijs begrepen: verblijf in vol pension, lakens, welkomstdrank, tombola, aperitief, zwemmen, gebruik van fitnesslokaal, curling, petanque, quiz, dansavond, verzekering en wifi.

Te storten op rekening nr. BE02 8333 6577 4940 van Pasar, Hooilaart 57, 9255 Buggenhout, vóór 8 februari 2019.

deel Activiteit

in samenwerking met
Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer