Herfstweekend in "M-Hotel - Genk

Fort Mortsel
Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Limburg heeft ontzettend veel te bieden waardoor het een populaire bestemming is voor een weekendje weg. Natuurlijk staat Limburg bekent om de mooie fiets- en wandelroutes maar er zijn ook voldoende bezienswaardigheden en andere activiteiten te bekijken en te beleven.

Samen maken we er een mooie belevenis van !

Met de autocar vertrekken we voor een driedaagse naar Limburg. Wij bieden jullie volpension aan van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag ( exclusief  dranken ).

 

  • Uitstappen en vakanties
Genk

Praktische info

-
Deze activiteit is voorbij.
locatie

M Hotel
Albert Remansstraat
1
Genk
België

beginuur
07h45
nuttige informatie voor deelnemers

Prijs: leden Pasar: i dubbelkamer ; €355/pers., in singlekamer : €440/pers. , niet leden betalen een meerprijs van €20/pers.

Meer info volgt later.

Inschrijven kan tot vrijdag 30 juni door voorschot van € 150 per persoon te storten op reknr. BE75 7995 5417 5651 van Pasar Ternat, met vermelding : "Herfstweekend Limburg"

Contactpersoon

Ghislain Sergooris

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer