Mechelen: bezoek aan kazerne Dossin en stadswandeling

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

In de voormiddag brengen we een begeleid bezoek aan de kazerne Dossin. Deze kazerne werd tijdens de tweede wereldoorlog door de Duitse bezetter gebruikt als doorgangskamp om Joden en zigeuners te transporteren naar Auschwitz. Een rondleiding in dit museum over Holocaust en Mensenrechten is in deze tijd een interessante belevenis.

Het middagmaal gebruiken wij in het restaurant Theatrium. Wij kunnen er genieten van een 3-gangenmenu: pompoensoep, Ardens gebraad met groenten en kroketten, ananas nino.

Na de middag zullen gidsen ons al zingend vertellen over het Mechelen van vroeger. Een stukje straattheater in woord en beeld. Een leuke wandeling in onvervalst gesproken en gezongen Mechels!

  • Uitstappen en vakanties
  • Cultuur
Buggenhout

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Postkantoor
stationsstraat - Buggenhout
9255 Buggenhout
België

beginuur
08h30
leden: €47.00 niet-leden: €50.00
nuttige informatie voor deelnemers

Deelnemersprijs: Leden Pasar en Femma: 47€; lidnummer vermelden! Niet-leden: 50€

In de prijs is begrepen: vervoer per autocar, drinkgeld chauffeur, verzekering, gidsenbegeleiding in de Dossinkazerne en in de stad, 3-gangen middagmaal.

Niet inbegrepen: Dranken.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer