Op wandel met de Maria’s, en bezoek aan het PAKT, de grootste daktuin van Antwerpen

Markante vrouwen met als voornaam Maria of ook Mariya passeren de revue tijdens deze wandeling, begeleid door de gekende gids Alex Elaut. Je krijgt her en der onderweg mooie Mariabeelden te zien.
Ook hierbij gebouwen, kapellen en tradities die met Maria te maken hebben. Wist je dat er ook een kapelletje ter ere van O.L.Vrouw van Turkije bestaat?
Kortom, je zal een boeiende woonbuurt ontdekken met heel wat mooie straten. Na een uurtje bereik je het Groen Kwartier in Berchem, de vroegere site rond het militair hospitaal.
Hier bezoek je het PAKT, de grootste daktuin van Antwerpen. Een oppervlakte van 1800 m² vol met groenten, kruiden, serres, fruitbomen en loslopende kippen. Ook zal je heel wat vissen opmerken. Na het bezoek kan je rustig beneden afsluiten met een drankje in een heel sfeervolle binnenplaats.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 19 oktober 2019 - 13:45
Praktische info

Eerst telefoneren of mailen naar de betrokken organisator.
Daarna kan je de deelnameprijs betalen op rekening (Iban) : BE63 7895 2705 8208 van Pasar Merksem met vermelding van de datum van de activiteit en het aantal deelnemers, lid of geen lid van Pasar.

Openbaar vervoer :
Bussen 21 en 32 stoppen vlakbij aan de halte Meibloemstraat, tram 7 en 15 mits 20 min wandelen aan de halte Driekoningen.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Mariagasthuis
Vredestraat 93
2600 Berchem (Antwerpen)

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€12.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 13.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Tom Brosens
tbrosens@telenet.be
0486 507 688
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!