Opname Blokken

Blokken en Ben Crabbé zijn een vast avondprogrammapunt in vele Vlaamse huisgezinnen. Maar hoe verloopt zo’n opname? Is dit in een grote zaal? Hoe ver is Studio Brussel verwijderd? Wat doet Ben met zijn rechterhand na iedere vraagstelling? Hoe komt het dat hij alle namen kan onthouden? Wie is de jury? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u het antwoord.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 26 april 2018 - 09:00
Praktische info

We komen samen in de centrale hal van het Station in Oostende en nemen dan samen de trein (uur wordt nog medegedeeld) richting Vilvoorde. Iedereen zorgt dat hij vooraf een geldig treinbiljet heeft (door de diverse tarieven en mogelijkheden – vol tarief, gratis tickets, verminderingen, seniorenbiljet, enzovoort is het voor ons een hele puzzel om iedereen aan het juiste ticket te helpen). In Vilvoorde is het dan nog een 5-tal minuutjes stappen en we kunnen genieten van een heerlijke maaltijd (soep, vol au vent met puree, dessert. Frisdrank, wijn of bier en koffie inbegrepen).

Dit alles voor de belachelijke prijs van 16 euro (voor de leden) en 20 euro voor de niet- leden. Tussen de twee opnames door wordt ons ook nog een drankje aangeboden!

Waar vindt de activiteit plaats
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Lokaal of vertrekplaats
Station Oostende
Natiënkaai 1
Oostende 8400

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€16.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 20.00
Deelnameinformatie

Inschrijven is voor de rappe en is maar geldig bij een mailtje naar pasaroostende@gmail.com of paul.trauwaen@gmail.com én betaling!

Betaalwijze: Overschrijving met vrije mededeling : 'Blokken 26/4+Aantal leden/nietleden'
IBAN: BE30 7995 2336 4411

Contactpersoon

Contactpersoon
PAUL TRAUWAEN
paul.trauwaen@skynet.be
0485/42 76 23

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!