Red Star Line Museum

Fort Mortsel
Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Red Star Line Museum

Online inschrijven

 

Het Red Star Line Museum vertelt op de authentieke plek van de historische rederij op het Antwerpse Eilandje, aan de hand van persoonlijke verhalen van landverhuizers in de 20ste eeuw, een universeel verhaal over hoop, dromen en de zoektocht naar geluk. 

Vertrekkend van het historische verhaal over de Europese emigratie via Antwerpen naar Amerika, zetten we samen met bezoekers, getuigen en partners aan tot reflectie en dialoog over migratie vroeger, nu en in de toekomst.

Het Red Star Line Museum koestert en bewaart de geschiedenis en vertrekt daarvoor van persoonlijke verhalen van migranten. Hun levensverhalen verbinden we via herkenbare thema's met de maatschappelijke actualiteit.

Het Red Star Line Museum is een plek van uitwisseling: veelstemmig en verbindend, authentiek en actueel, lokaal verankerd en met internationale uitstraling.

Een gids zal ons de nodige informatie vertellen.

  • Uitstappen en vakanties
  • Avontuur
  • Cultuur
Antwerpen

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Red Star Line Museum
Montevideostraat 3
2000 Antwerpen
België

beginuur
14h00
leden: €14.00 niet-leden: €14.00
nuttige informatie voor deelnemers

In de prijs is inbegrepen: Gids+ inkom

Info en inschrijven:

Inschrijven kan tot            2023

Betalen binnen 14 dagen na inschrijven en voor             2023  op rekeningnummer:  BE48-7895-1883-4527 van Pasar Kampeerclub Zuiderkempen.. 

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer