Reis naar het Italiaanse Puglia en Basilicata

De eerste reis gaat door van 21 tem 26 september en de tweede van 28 september tem 3 oktober.

We logeren tijdens deze 6-daagse reis in 4 verschillende hotels. 

Deze periode werd gekozen omdat de temperaturen er dan nog goed zijn en de echte toeristische drukte dan al voorbij is. Deze reis wordt in volpension aangeboden

Dag 1: Vanuit Amsterdam vliegen we naar Bari. We bezoeken er het eeuwenoude Trani, Castel del Monte, de spectaculairste burcht van Zuid-Italië en rijden we door naar Matera.  

Dag 2: Geleid bezoek aan het centrum van Matera dat bekend werd door de Sassi (grotwoningen). In de namiddag bezoek aan het Parco della Murgia Materana. Daarna vertrek naar Martina Franca, een mooie witte stad gelegen tegen een heuvel.  

Dag 3: Na het ontbijt maken we een wandeling door Martina Franca waar we mooie fresco's te zien krijgen. Dan vertrek naar Alberobello. Na de lunch vertrekken we naar Lecce.   

Dag 4: We starten met een strandwandeling nabij Torre dell'orso met prachtige zicht op de  rotsformaties in zee. Dan rijden we naar de mooie havenstad Otranto en bezoeken we o.a. de Santa Maria Annunciata kathedraal. Onze tocht gaat verder naar Gallipoli. Het oude centrum is ontzettend gezellig en er hangt een typisch Zuid-Europese sfeer.  

Dag 5: Korte wandeling door de oude stadskern van Lecce en dan vertrek richting Bari. We houden o.a. halt bij Ostuni , een prachtig voorbeeld van de mediterrane architectuur. Bezoek aan een olijfolieperserij in Cisternino, we krijgen een rondleiding en mogen de olijfolie proeven.  

Dag 6: Bezoek aan Polignano a Mare, een romantisch vissersdorpje aan de Adriatische kust. Wandeling door het oude centrum van Bari.

Onze vlucht vertrekt om 21u40 naar Amsterdam.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 21 september 2018 - 03:00 tem woensdag 26 september 2018 - 03:00
Praktische info

Heel belangrijk i.v.m. de bagage:

We reizen met Transavia en je mag slechts 10kg handbagage GRATIS meenemen op deze vluchten.

Een in te checken koffer van 20kg kost 50 euro. Deze kan je bij reserveren en geef je dan best ook meteen door als je inschrijft.

Een optie voor echtparen of koppels is dat je slechts 1 extra koffer van 20kg bijboekt. (2 x 10kg handbagage PLUS 1 x 20kg geeft een totaal van 40kg per koppel)

Inbegrepen:

De bus naar Amsterdam en terug; De vluchten met Transavia naar Bari inclusief 10kg handbagage; Verblijf in heel goede 4**** hotels; De busreis gedurende 6 dagen in Italië; Alle maaltijden vanaf het avondmaal op dag 1 tot en met de lunch van dag 6; De dranken bij alle maaltijden ½ water en ¼ wijn; De diensten van onze gids, Jean-Louis Vanhelmont.

Niet inbegrepen:

annulatieverzekering of reisverzekering.

Waar vindt de activiteit plaats
Italië

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€840.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 860.00
Deelnameinformatie

Toeslag single: € 80

Annulatieverzekering: € 32 te betalen binnen de 2 dagen na inschrijving.

Voorschot: € 200 p.p. te betalen binnen de 2 dagen na inschrijving.

Info: Piet Claassen, Toon Duisters

Contactpersoon

Contactpersoon
Toon Duisters
antoon.duisters@telenet.be
0477 79 16 14
Georganiseerd door
In samenwerking met
Tailor Made Travel

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!