Sluizentocht: Kies de Waterkant in Gent ! - Zaterdag 15 juni

Op zaterdag 15 juni gaan we op stap in Gent. Op stap? 't Is te zeggen, we verkennen de historische binnenstad vanuit een andere kant, namelijk de 'waterkant'. !

Je kan met ons meevaren, want we maken dan een sluizentocht en verkennen het centrum en Portus Ganda vanop het water. Deze unieke boottocht zal ongeveer 80 minuten duren en je krijgt vanop het water de meest fantastische zichten op het Gentse patrimonium.

Iedereen kan meevaren. We beginnen eraan om 14.50 uur en verzamelen aan de Vleeshuisbrug (Groentenmarkt) ten laatste om 14.40 uur. Na afloop wordt aan de deelnemers nog een streekbiertje (of ander drankje) aangeboden.

Voor deze boottocht met gids, inclusief traktatie betaal je slechts Pasar leden : 12 euro       Niet-leden : 15 euro . 

Je dient hiervoor wel te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt. 

Wie dat wenst, kan ook in groep meefietsen naar Gent. De fietstocht start om 13.15 uur vanuit Merendree, aan café Het Verdronken Eiland, Merendreedorp 20.  Vergeet niet bij inschrijving te melden of je al dan niet meefietst of op eigen houtje de Vleeshuisburg bereikt. Je bent definitief ingeschreven na betaling.  Wie inschrijft, ontvangt van ons meteen de betalingsmodaliteiten.

Mis deze unieke arvaring niet en schrijf je in!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 15 juni 2024 - 14:45 tem 16:15
Praktische info

Interesse?  Meld je aan via het inschrijvingsformulier  of via e-mail: pasarplus.meetjesland@gmail.com  of telefonisch via 0494 79 40 79.  

Vermeld duidelijk of je zelf op eigen houtje naar Gent komt en meefietst vanuit Merendree.  De fietstocht vangt aan om 13.15 uur en de afstand bedraagt ongeveer 13 km. De fietsen worden in een fietsenstalling in de nabijheid van de Sint-Michielsbrug geplaatst. Van daar gaan we in groep naar de aanlegsteiger.

Wie niet meefietst, zorgt ervoor dat hij of zij ten laatste om 14.40 uur aan de steiger aan de Vleeshuisbrug (Groentenmarkt) is.  Inschepen gebeurt om 14.50 uur. We varen in een open vaartuig met gids.  Na het varen zoeken we nog een gezellig terrasje op, waar de deelnemers een drankje wordt aangeboden. Omstreeks 17.00 uur vangt de terugtocht naar Merendree aan.  De boottocht zelf is van circa 14.50 tot 16.15 uur.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Vleeshuisbrug - Kleine Vismarkt
Groetenmarkt 7
9000 Gent

Deelname-informatie

Deelnemers
15 - 24
Deelnameprijs leden
€12.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 15.00
Deelnameinformatie

Voor deze activiteit is reserveren noodzakelijk.

Contactpersoon

Contactpersoon
Koen Trenson
pasarplus.meetjesland@gmail.com
0494 79 40 79
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!