Spaaractie voor een 7-daagse trip naar Hongarije in 2021 (nog 1 plaats beschikbaar)

Hongarije ligt in het hart van Europa, waar de inwoners, de Magyaren, tradities in ere houden: folkloreshows met wervelende Hongaarse dansen, paardenshows die het leven op de poesta tonen… Hongarije heeft een lange en bewogen geschiedenis, die overal in het land z’n sporen heeft nagelaten. De hoofdstad “Boedapest” (die in 1873 gevormd werd door het samenvoegen van Boeda en Óbuda op de westelijke oever van de Donau met Pest op de oostelijke oever) met het oogverblindende parlementsgebouw, is één van de mooiste steden van Europa.

Maar ook in de rest van het land liggen talrijke historische stadjes en schilderachtige dorpjes. Hongarije grenst aan geen enkele zee, maar bezit evenwel het grootste meer uit Centraal- en West-Europa: het Balatonmeer. Het is een paradijselijk land, een land van lekker eten, heerlijke wijn, boeiende culturele tradities, uitgestrekte landschappen en vooral een warmhartig volk. Tijdens deze reis verblijven we in Siófok, een stadje aan het Balatonmeer. We tonen u in deze week een “Hongarije” dat u nooit zal vergeten. Het weer is er prima, iets warmer dan thuis, maar veel droger. Het eten is wat pikant, maar de wijn... hmmmmm!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 1 mei 2020 - 00:00 tem donderdag 1 april 2021 - 00:00
Praktische info

Als jullie Hongarije zien zitten, moeten jullie beslist geen seconde twijfelen en met ons meereizen in een comfortabele bus en een ervaren gids, zonder nachtrit maar wel met een overnachting in het Wienerwald bij de heen- en terugreis .

Deze spaaractie voor de 7-daagse reis begint op 1 mei 2020 de prijzen onder voorbehoud :

Leden sparen € 65,00 en niet-leden € 67,50 per maand p.p. gedurende 12 maanden;

leden-singels sparen € 72,50 en niet-leden-singels € 75,00 per maand p.p. gedurende 12 maanden.

Om organisatorische redenen vragen wij U eerst in te schrijven voor 15 april 2020. Daarna ontvangt U, als er ten minste 40 deelnemers zijn, het juiste rekeningnummer om te sparen.

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
Spaaractie
Lichtstraat 4
3650 Dilsen-Stokkem

Deelname-informatie

Deelnemers
40 - 46
Deelnameprijs leden
€65.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 67.50
Deelnameinformatie

We vertrekken zaterdag 24 april 2021 ´s morgens aan het stadhuis van Dilsen-Stokkem voor 7 dagen op basis van volpension excl. dranken, en excl. van de maaltijden op de heen- en terugreis en incl. annuleringsverzekering (bij een eigen annuleringsverzekering 2,50 euro p/m in mindering en dit aan ons vooraf te melden).

Deze datum kan nog wijzigen na de lock-down van de reisbureaus 

Contactpersoon

Contactpersoon
Pasar Dilsen-Stokkem ( JOS )
pasar.dilsen@gmail.com
0494570032

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!