Spaaractie voor een reis naar Wenen in ons jubileumjaar 2019

Beste Pasar-vrienden,

in ons jubileumjaar 2019  gaan we van 23 t.e.m. 28 april naar Wenen en sparen we vanaf 1 mei 2018 samen 1 jaar om dit te verwezenlijken. Velen onder U hebben de activiteitenkalender op de uitnodiging van de borreltocht in januari aandachtig gelezen en hebben zich al massaal ingeschreven, waarvoor dank, maar desondanks zijn er nog plaatsen vrij, maar wees er toch tijdig bij om met ons aan deze reis deel te nemen.  Inschrijven voor 15 april is een must.

Voor de liefhebbers van citytrips is Wenen uiteraard een aanrader, een opvallend samenspel van prachtige oude gebouwen, parken, musea, en… muziek!. Het is een heerlijke stad waar de Habsburgers gedurende 6 eeuwen de plak hebben gezwaaid. U wandelt letterlijk van het ene paleis naar het andere. Voor velen is Wenen ook de muziekstad bij uitstek. Hier woonden en werkten immers Mozart, Beethoven, Haydn, Mahler, Schubert en verschillende generaties Strauss... Heel wat elementen in het straatbeeld verwijzen naar de rijke muziekgeschiedenis van de stad. Wenen is ook de stad van de Wiener Jugendstil met o.a. Gustav Klimt en Otto Wagner. Maar bovenal hebben ‘De Blauwe Donau’ en de legendarische keizerin Elisabeth, beter bekend als ‘Sissi’, aan Wenen een wereldfaam bezorgd. Op cultureel vlak steekt Wenen dan ook ver boven elke Europese stad uit. Maar de Oostenrijkse hoofdstad is ook opvallend trendy. Wij bezoeken de bijzonderste monumenten, schitterende parken en maken een uitstap in het romantische Wienerwald. Wegens beperkt autocarvervoer in de stad, worden de bezoeken in de binnenstad te voet afgelegd. Deze reis blijft voor altijd in uw geheugen gegrift! Laat u verrassen en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 1 mei 2018 - 23:30
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats

Lichtstraat 3
3650 Dilsen-Stokkem

Deelname-informatie

Deelnemers
30 - 46
Deelnameprijs leden
€62.50
Deelnameprijs niet-leden
€ 65.00
Deelnameinformatie

Het spaargedrag: (personen met een eigen annulatieverzekering mogen € 2,50 aftrekken mits het ondertekenen van annuleringscontract.)

Van 1 mei 2018 t.e.m. april 2019 betalen de leden € 62,50 en de niet-leden € 65,00 per maand, voor de singels supplementair € 5,00 .

Dit alles incl. vervoer heen en terug met luxe autocar, hoteldiensten op basis vol-pension vanaf avondmaal 1e dag t/m ontbijt 6e dag (middagmaal 1e & 6e dag niet inbegrepen), uitstappen ter plaatse, inkomgelden volgens programma : kapel Mayerling, abdij Heiligenkreuz, Stephansdom, paleis Schönbrunn, Karlskirche, Kaisergruft, Wiener- & Operettenkonzert.

Contactpersoon

Contactpersoon
Jos
pasar.dilsen@gmail.com
0494570032

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!